12.1.2010

The beginning of school

Tänään alkoi koulu.  Yök, yök, yök. Minä olisin yhä mielelläni lomalla. 

Tässä eilisen, eli viimeisen lomapäiväni, sisällälöhöilyasu. Kun pakkanen on vähän lauhtunut sisälläkin pärjää vähemmillä kerroksilla.



Image and video hosting by TinyPic



Korvikset, sormuksen ja koulakorun sain äidiltä tuliaisiksi/joululahjaksi, paita Lindexin alusvaateosastolta, sortsit hennesin pyöräöljyiset yksilöt. Mutta neuletta ei ole tainnut näkyäkään aikaisemmin, vaikka se on superlöytöni edellisiltä hulluilta päiviltä! Olen käyttänyt tätä kokovillaista selectedfemmen neuletta riippuvaisena ostopäivästä asti. Kuvassa neule ei näy kovin hyvin, mutta siinä on kolme mustaa nappia ja pienet taskut edessä. Lempivaatteitani tätä nykyä.




Image and video hosting by TinyPic



Korvatakseni asukuvien puuttumista tarjoan tänään myös tämän päivän kokonaisuuden:



Image and video hosting by TinyPic



Keväällä ostettu, hyvin alennettu Santarellin jakku, joulun alennusmyynnistä hennesiltä poimimani hame. Hame maksoi 9 euroa ja tämä on juuri se, joka on puuttunut kaapistani vuosikaudet, enkä nyt edes liioittele. Minulla on sama hame myös vaaleana deniminä, vaikka äiti ja sisko pitivätkin niiden ostamista yhtäaikaa liian turhamaisena ja hölmönä, ähäkutti, sanon vain. En voisi olla tyytyväisempi. Tämäkin hame on helpottanut elämääni huomattavasti. Sen kun vain otan sen kaapista ja nakkaan paitoja niskaan. Hame näyttää aina juuri siltä kuin sen pitääkin.



Image and video hosting by TinyPic



Päätin jo eilen lähteväni luistelemaan viereiselle luistelukentälle. Eilen en saanut aikaiseksi, mutta tänään on toinen ääni kellossa. En ole päässyt luistelemaan vielä koko talvena, koska ensin oli liian lauhaa ja sitten ihan liian kylmää. Nyt voin mennä jäädyttämättä nenääni. Toivottavasti kukaan ei kuvittele luistelun olevan lasten juttu.



Ei kommentteja: