12.8.2010

It's on!

Heeips!
Kesä alkaa olla lopuillaan. Pikkusisareni aloitti juuri lukion :'). On se niin iso jo! Oli kuulemma ollut ensimmäinen päivä ihan hanurista! Yritin lohduttaa, että se helpottaa kyllä sitten kun on sopeutunut tapoihin ja uusiin ihmisiin. Muistan, että itselläni meni kaksi kuukautta ennen kuin en enää jännittänyt joka päivä ja ollut aivan rätti poikki joka ilta. Olen hieman huonohko sosiaalisoitumaan tuntemattomien ihmisten kanssa ja joka tunnille vaihtuvat uudet ihmiset asettivat kyllä haasteita. Aina piti miettiä kenen viereen kannattaisi tällä kertaa mennä istumaan, kun eihän sitä yksinkään viitsinyt koulupäiviään viettää. Ystäväpiirini oli määrässään päässyt huippuunsa vasta toisena lukuvuonna.

Olen siis hengessä mukana koululaisten ja lukiolaisten aloituksessa! Tsemppiä vain kaikille!

Todistellakseni asiaa olen jopa hankkinut preppy-mekon :D. Löytö on Zaran mekko huuto.netistä noin viidellä eurolla. Tuli tänään postista ja me so happy :).


Image and video hosting by TinyPic


Tässä asustuksessa aion mennä treffeille Jannen kanssa :). Tai, menemme leffaan, mutta voihan sitä leikkiä olevansa taas nuori ja menevänsä treffeille ihanstuksensa kanssa. Menemme katsomaan Inception-elokuvan, jota tähdittää Leonardo DiCaprio. Se on se härö filmi. Saa nähdä saako siitä mitään selvää.

Sain äidin lahjoittamaan minulle käyttämättömät rusettiballerinansa! Kengät ovat mustaa nahkaa, ja voin niin kuvitella hiihtäväni näissä koulun käytäviä...Image and video hosting by TinyPicPakko sanoa, että olin niin pettynyt Oopperajuhlien juhlallisuuden tasoon! Sinä iltana oli 30 astetta lämmintä ja kaikki hikoilivat kuin possut, että jos on ollut lämmintä päivällä niin on jopa Savonlinnassa, vaikka netissä joku toisin yritti väittääkin! Selvisin korkkareissa varsin hyvin. Jotkut kapeat kiviportaat olisivat voineet olla aika haasteelliset piikkareilla, mutta ainakin kiilakoroilla menivät varsin hyvin. Mielestäni oli aika pöyristyttävää, että sisään pääsi hikisessä T-paidassa ja sortseissa. Minulla oli niin 100% ylipukeutunut olo ettei ennen! Vaikka jätin koristellun jakun pois ja silkkimekkoni on todella simppeli. Vieraissa oli sekä hyvin pukeutuneita että sortsikansaa, joka on astellut sisään suoraan rannalta. Kyllä suomalaiset osaavat viedä fiilikset kaikista juhlatilaisuuksista! Seuraavalla kerralla menen verkkareissa enkä erotu millään tavalla.
Itse ooppera oli aika kehuttu ja mielestäni se olikin aikasta hyvä. Ei nyt ehkä mikään fantastinen, mutta kelpo viihdettä. Ehkä hieman häiritsi se etteivät näyttelijät mielestäni olleet aivan sinut eroottisten kohtausten kanssa, näitä oli siis aika paljon. Ehkä se tuntuu hassulta lähennellä toista ja laulaa oppeeraa samaan aikaan... Odotin myös aika mahtipontisempia lavasteita ja puvustusta, jotka osoittautuivat pohjoismaalaiseen tapaan äärimmäisen simppeleiksi.

1 kommentti:

Torstai kirjoitti...

toi mekko on cute.
Ja Inception on aivan loistava!! rally.
ja eikohan treffit oo ihan sama iasta riippumatta, have fun.