13.4.2011

Selkeä hius- ja kenkäongelma

Image and video hosting by TinyPic
Päivät valuvat tasaisena virtana ja kaapin oveen kertyy silitettyjä mekkoja. 

Janne sai opparinsa valmiiksi, eli valmistumista olisi ensi kuussa odotettavissa. Omat kirjani odottavat toistaiseksi avaajaansa. Tänään olen kärsinyt koko päivän pääkivusta särkylääkkeistä huolimatta (vissiin minulla on jotenkin huono niska?!), mikä on ollut loistava tekosyy olla sujahtamatta kirjainten maailmaan. Olen minä jotain saanut aikaiseksi, sillä asensin uuteen pyörääni korin! Se ei ollut ihan simppeliä, sillä en alunperin tiennyt miten tanko irroitetaan ja renkaan haarukkaan kinnitettävän tuen reiät olivat liian pienet. Kävin tänään koululla porailemassa reiät isommiksi ja hyvin meni! 

Viikonloppu meni mukavasti koulukaverin synttäreillä. Meillä oli Päivä pariisittarena -teemapäivä, johon kuului myöhäinen ja runsas aamupalabuffé kahvilassa, kävelyä jumalaisessa kevätauringossa, pari tuntia baletti harjoituksia, saunomista ja uimista, sekä rentoa oleilua. Vasta tänään baletista aiheutuneet lihaskivut ovat alkaneet hellittää! Oli se kivaa, mutta oli se rankkaakin! Suosittelen kokeilemaan. 

Lumien sulattua kaduilta olen törmännyt samaan kenkäongelmaan kuin viime syksynä: en yhäkään omista mustia nilkkureita. Olen yrittänyt etsiä täydellisiä yksilöitä, mutta ei ole tullut vastaan, tai sitten minä en ole voinut tulla hinnassa vastaan... Ykkösvaihtoehtona tällä hetkellä nämä bivielin popot:


Image and video hosting by TinyPic

Minua hiostaa hinta 165 euroa. Nämä saisi brandos.fi nettikaupasta. Toisaalta löysin keskustasta kengät, jotka olivat loistavat jalkaan! Tosin ne eivät aivan olleet sitä mitä haen, sillä nilkkureiden kärki on trendin mukaan auki. Ei kovin kätevää vesisateella esimerkiksi. Mutta ne olisivat aika hyvät korvikkeet, ja hintakin oli n. 70 euroa 170 sijaan. Huomenna pitäisi tehdä päätös, sillä laitoin ne eilen varaukseen. Vaikeaa...

Ei kommentteja: