5.5.2011

Märällä tukallaImage and video hosting by TinyPicVappu meni viileässä Helsingissä. Kävimme Ullanlinnanmäellä arvailemassa minkä värinen haalari kuuluu millekin tiedekunnalle. Äitini kierteli kyselemässä nuorilta miehiltä värien viittauksista... Olin pukeutunut omaan, surkeaan haalariini. Olen vuosien aikana ommellut siihen vain yhden merkin, joka sekin on peräisin Jannelta :D. Ehkä pitäisi vähän modata haalaria ensi vapuksi. Kävimme myös syömässä japanilaisessa ravintolassa Tokyo 55:ssä. Hieman hinnakas paikka, mutta ruoka oli hyvää! Tunnelmaa laski isäni nyreisyys. Hän joutui syömään kalliin menun, koska me muut halusimme maistella kaikenlaista. Japanilaisen kohteliaisuusetiketin mukaan pöytäseurua syö ja juo periaatteessa samaa, Näin ymmärsin tarjoilijan selityksestä.

Kontaktitunnit koululla ovat ohi tältä keväältä. Ainoastaan tenttejä tulossa. No, se pirun kandikin pitäisi saada kesän aikana valmiiksi. Sivuakaan en vieläkään ole kirjoittanut, dippadai... Helpottaakseni kirjoitustyön etenemistä olen buukannut itseni sekä purjehduskurssille että kesäteatteriin. Teemme Peppi Pitkätossua, jossa minulle lankesi Annikan rooli. Se ei ole niin hauska kuin Peppi tai osa sivuhahmoista, mutta se on vaikea, koska Annika on monessa kohtauksessa, mutta vuorosanoja ei ole kovin paljon. Toisin sanoen pitää näyttää aktiiviselta ja skarpilta, vaikkei käytännössä tee mitään. Tavallaan siitä on jo aika paljon harjoitusta :D.

Olen tänään perehtynyt poikkeuksellisesti etukäteen Euroviisuehdokkaisiin. Mielestäni tänä vuonna on aika kohtuullisia ehdokkaita. Tanskan, Saksan, Islannin, Norjan ja Suomen biisiehdokkaat kuulostavat suunnilleen musiikilta. Oli siellä joku muukin kuunneltava kappale. Aika paljon tänä vuonna tulossa mukaan englannin kielisiä kappaleita. Kumma juttu, että Saksan ehdokas on uudestaan Lena. Tykkään ihan kappaleesta, mutta olisi aika epätodennäköistä voittaa samalla artistilla toistamiseen, vielä peräkkäisinä vuosina. Ehkä Saksa ei haluakaan voittaa, on ne viisujen järjestämiset kumminkin sen verran kallista hommaa. Olen huono arvuuttelemaan voittajaa etukäteen. Veikkaukseni menevät aivan pieleen yleensä joka vuosi. Esimerkiksi Lordi oli minusta pahin moka Suomen viisuhistoriassa. Ja kuinkas sitten kävikään. Lordista en pidä kyllä vieläkään :D. Lenan voittoa en osannut viime vuonna lainkaan ennakoida, vaikka kappale olikin mukava renkutus. En siis yritä veikkailla tänäkään vuonna, joutuisin vain syömään hattuni.

Ei kommentteja: