1.11.2011

Maailma syntyi Chaoksesta ja Eroksesta

Voi surku miten kylmää Kreetalla olikaan! Aurinko ei paistanut juuri lainkaan ja tuuli oli lähes myrskyluokkaa. Lämpötila kohosi parhaimmillaan 21 asteeseen, mutta ei se siltä tuntunut. Kuljin suurimman osan ajasta villapaita (se ainoa, joka minulla oli mukana) ja takki ylläni. Harmillisinta oli se, että myös asunnossamme oli todella vilpoista! Sisareni vauvaa ei voinut laskea paljaalle lattialle, vaan aina piti laittaa viltti väliin. Se on se huono puoli, kun rakennetaan viileitä taloja kuumien kesäpäivien varalta: kylmällä on kylmä. Janne jopa sairasti kuumeisen flunssan reissussa, voi raukkaa! Meidän onneksemme Kreetalla on nyt ollut kylmin lokakuu sataan vuoteen, tai jotain.

Muuten matka meni mukavasti! Kävimme turistimatkalla :D Knossoksen temppelissä ja teimme monta matkaa Haniaan. Olen etsinyt paikkoja, joista löytää edullisia ja hyviä nahkatuotteita. Joku ehkä muistaa kuinka etsin vimmalla Jannelle nahkalaukkua, ja toinkin yhden Chilestä. Kävi ilmi, että parhaimmat nahka-apajat sijaitsevat Kreikassa! Kolusimme pieniä katuja, joissa myytiin lähes pelkästään nahkatuotteita. Yhdestä putiikista meidän perhe osti yhteensä viidet kengät :D. Kulutimme muutenkin aikaa shoppailuun suunniteltua enemmän. Olimmehan odottaneet, että saisimme edes vähän kölliä rannalla ja ottaa aurinkoa. Hotellimmekin oli ihan merenrannalla! Minun mukaani ostosretkiltä tarttui mekko, hame, karvapaita, huivi, kengät ja reppu. Mutta Janne pisti paljon paremmaksi, ainakin rahan kulutuksessa :D. Pääasiassa aikani kuitenkin humahti siskontyttöä hoitaessa. On se vaan niin suloinen yhdeksänkuinen otus!

Tykkään paljon tästä neulemekosta! Materiaali on paksuhkoa puuvillaa ja kankaassa on samettisia, pikkuisia sydämiä! Mekossa on T-paitahihat. Myös uusi huivi eksyi päähän. Voin luvata, etten hyppelehtinyt ilman sukkahousuja ulkona tänään. Esittelen vain uusia kenkiäni!
Ja ehkä lempihankintani: pieni reppu nahkaa ja kangasta! Sekä kenkien että repun hinta oli 35 euroa kappale. Rakastan tuota reppua! Molemmat ovat yksityisiltä tuottajilta suoraan ostetut. Repun tekijä oli nahkataituri toisessa polvessa ja herra oli tehnyt laukkuja 35 vuotta.


Tätä reppua olisi saanut eri kuosisilla ja värisillä kankailla, kokonahkaisena ja myös värikkäällä mokkanahalla.Odotan jo innolla, että pääsen ensi kesänä käyttämään sandaalejani. Ostin tarkoituksella vähän matalammalla korolla varustetut kengät.Näillä voi tehdä pitkiäkin kaupunkivaelluksia ja varvashommelin ansiosta kengät pysyvät hyvin jalassa.

Nyt sitten pitäisi taas löytää arjen rytmi ja rutiini. Se on senkin takia ollut nyt tavallista vaikeampaa (huomasin unohtaneeni mennä palaveriin aamulla), että meidän lentomme lähtikin alkuperäisestä infosta poiketen Kreetalta 00.35 ja olimme Suomessa vasta puoli neljä aamuyöllä. Autostamme oli loppunut akku, joten senkin värkkäämisessä meni aikaa. Olimme sisareni luona Tampereella vasta yhdeksältä aamulla ja takaisin kotona olin vasta 24 tunnin päästä Kreetalta lähdettyämme. Todella pitkä kotimatka tällä kertaa!

P.S. Halloween meni minulta tänä vuonna ihan ohi! En olisi kyllä varmaan jaksanutkaan hipata tänä vuonna. Ensi vuonna uusi yritys :).

2 kommenttia:

Milla "Torstai" Rae kirjoitti...

Tuo reppu!
Ah haluan sen :)

GloomySunday kirjoitti...

Se on kyllä aika huippureppu :).