3.2.2012

Cutout

Olen aikasta yllättänyt siitä, että olen onnistunut olemaan aikaani edellä. Vaikka termi cutout ei sinänsä tarkoita napapaitaa, vatsan seudun vilauttelu liittyy asiaan. Tai ei ihan vatsan, koska napaa ei ole tarkoitus näyttää. Cutout reikiä voi olla missä päin vaatetta vain.

Tämä asu oli yksi viime kesän kokeiluistani:Nyt useampi muotitalo on marssittanut lavoilla vatsaansa paljastelevia malleja. Cutout on mikroprinttien rinnalla lempparijuttuni kesän sesongista.Chrostopher Kane

Aquilano RimondiKaikki kolme Carven


Dolce & Gabbana

Salvatore Ferragamo

Miu miu


Nina Ricci


Proenza Schouler

Rodarte


Roland Mouret

Sonia Rykiel

kuvat: vogue


Omat lempparini näistä ovat Carven, Dolce & Gabbanan paratiisimeininki, Miu miu ja yllättäen Rodarte. Tykkäsin koko Rodarten stailauksesta. Heillä oli vedenvihreästä sävy, johon ihastuin, aikaisemmin en ole värille lämmennyt. Sonia Rykielin mallisto kokonaisuutena oli myös nätti. Ajattelin jatkaa vilauttelua ensi kesänä, mikäli ilmat suosivat :). Mahtaakohan tämäkään trendi rantautua Suomeen vielä ensi kesäksi? Todennäköisesti ei, eli pitää turvautua joko netin vaatevalikoimaan tai omaan ompelukoneeseen (mikä olisi varsin varteenotettava vaihtoehto).

Ei kommentteja: