5.1.2013

Katsaus menneeseen vuoteen

Vaikka olemme siirtyneet uuteen vuoteen, palataanpas hetkeksi jouluaattoon asun kautta. Esittelyssä viimein viikkojen aherruksen tulos, mekko johon jouluaattona ja sen jälkeenkin pukeuduin, viimeksi eilen. Ajatellaan, että kuvat ovat vintage-henkisiä, sen sijaan, että pitäisimme niitä rakeisina ja huonolaatuisina ;). Valo, oi valo, missä viivyt!

Joulu meni mukavasti vuokramökissä oleillen. Olihan se välillä aika sirkusta, kun alakertaan ahtautui kuusi aikuista yksi parivuotias ja kaksi koiraa, joista toinen on vielä pentu. Ensimmäiset pari päivää olivat hullunmyllyä, kun lapsi säntäili koirien perässä ja välillä toisinpäin, lisäksi Rooraa piti koko ajan vahtia ettei hän lähtenyt itsekseen kiipeämään portaita yläkertaan... Tilanne oli uusi yhdelle jos toiselle niin, että kesti pari päivää ennen kuin meno rauhoittui. Saimme sittenkin jopa joulukuusen olohuoneen nurkkaan! Kaikki hyvät kuuset oli myyty S-marketin kulmalta, joten soitin myyjälle kysyäkseni kuusen perään. Myyjä luuli minua venäläiseksi, koska minulla oli kuulemma "vähän erikoinen aksentti"... Näin suomenkieliselle, joka on ikänsä asunut maassa, kommentti tuntui vähän kummalliselta, mutta ehkä kuulostin erikoiselta puhelimessa. Laitetaan jouluhumun piikkiin :D. Kävimme hohtokeilaamaassa, ulkoilemassa, söimme hyvin, nautimme lomasta ja neuloimme :). Viimeisintä harrastettiin pääsääntöisesti vasta illalla, kun siskontyttö oli saatu nukkumaan.

Sain Jannelta joululahjat vasta nyt uuden vuoden jälkeen, koska posti ei ollut ehtinyt ajoissa. Pastakirja on kuulemma hyvä, ainakin annokset näyttivät tosi hyviltä, ja nyt minun tekee koko ajan mieli pastaa. Kuulokkeet ovat just hyvät, vielä kun olisi joku laite, johon ne voisi liittää. Saan varmaan Jannen vanhan MP3-soittimen, kunhan saamme hänelle uuden.Uusi vuosi meni Jannen koulukavereiden kanssa Iisalmessa. Mainittakoon, etten ollut koskaan ennen tavannut heitä. Ammuimme raketteja, katsoimme kummallisia elokuvia, joista ensimmäistä katsoessamme nukahdin, mitä ei tapahdu koskaan, että oli muuten huono leffa. Vaikka huonouden vuoksi sitä rupesimme alunperin katsomaan, heh. Pelasimme trivial pursuitia ja korkkasimme kuohuviinipullon. Lisäksi olimme isännän äidin ruokapatojen äärellä, mikä tarkoitti hyvää ruokaa suoraan nenän eteen. Eli varsin mukavasti meni uusi vuosikin. 

Bloggamisen loppuvuoden (omassa tapauksessani alkuvuoden) perinteeseen kuuluu tehdä katsaus kuluneen vuoden asuhistoriaan. 


Tässä kuvassa ovat rekvisiittana ne verhot, joista ompelin kihlajaismekkoni!

Tämän kavalkaadin perusteella tyylini on suhteellisen vakiintunut tyttömäiseksi. Mekkoja, kukkakuoseja, pitkä tukka auki. Kuvauspaikatkin tuntuvat pysyneen melkolailla samoina. Edellisen vuoden aikana olen oppinut pukeutumaan yhä enemmän vaatteisiin, joista oikeasti pidän. Samalla erilaiset kokeilut ovat vähentyneet, vaikka voin yhä vetäistä ylle farkut ja hupparin, jos siltä tuntuu. Tai ainakin voisin, jos omistaisin hupparin ;). Viimeaikoina olen pukeutunut lähinnä Tokmannilta ostamaani college-kokohaalariin. On se vain niin kätsy oleskeluvaate ja lämmin myös! Olen istunut tänään koko päivän kotona, koska on ollut sen verran huono olo ja haalarini on tuonut minulle turvaa ;).


Toivottavasti myös teillä sujuivat pyhät mukavissa merkeissä ja uusi vuosi on alkanut toiveikkaissa merkeissä!Ei kommentteja: