24.1.2014

Parempi päivä, vaikka aurinko ei paista

Mainitsinko jo, että minulta poistettiin tällä viikolla toiselta puolelta suuta viisaudenhampaat? Operaatio itsessään ei sattunut yhtään ja kesti vain puoli tuntia. Eli poisto ei tuntunut missään. Toipuminen onkin ollut ikävämpää. Leuka on edelleen vähän kipeä ja hampaita vihloo, vaikka turvotuksetkin ovat laskeneet malkein kokonaan. On outoa, että kivut tuntuvat edempänä leuassa ja poskiluussa niiden kohtien sijaan, mistä hampaat poistettiin. Hiljaa hyvä tulee.

Muistatte varmaan, että olin jo hankkinut hääkengät, ja olin niihin melko tyytyväinenkin. Tarkoitus oli ostaa niihin kenkäkorut koristeiksi, mutta mitään sopivaa ei tahtonut löytyä. Sitten näin kaupassa aivan ihanat punaiset, strasseilla koristellut kengät. 
Näytin kengät äidille, joka oli sitä mieltä, että nämä uudet olivat paljon paremmat. Lopulta äiti päätyi kustantamaan minulle hääkengät numero kaksi. Ne vain ovat kauniit kuin korut, pysyvät tosi hyvin jalassa ja ovathan ne juhlavammat kuin ne, joita alunperin ajattelin. Nyt yritän kotona käveleskellä näillä, jotta ne istuisivat häissä sitten jalkaan kuin hanskat, eikä tarvitsisi kärsiä rakoista. Yritin innoissani näyttää kengät Jannelle, mutta hän ei halunnut nähdä niitä. Ilmeisesti haluaa pitää kengätkin yllätyksenä.

Tämän päivän kuteet ovat jotain vanhaa, jotain käytettyä ja jotain uutta. Housut ovat hennesiltä joskus kauan sitten hankitut, neule on äidin vanha ja rusettipaidan tein itse tänä syksynä puuvillasilkistä. Olen käyttänyt sitä ihan tosi paljon!
Ei ollut tarkoitus näyttää kuvissa ihan noin väsähtäneeltä. Minulla on itseasiassa ollut pari ihan hyvää päivää ja on jaksanut tehdäkin jotain. Vihdoin! On tässä taas kuukausi vierähtänytkin nukkuessa! Tänään ajattelin tehdä ensimmäisen koulujutun pitkästä, pitkästä aikaa, siivoilla vähän, koska Janne tulee tänään kotiin ja ehtiä käydä kangaskaupassakin. Ja äidillä ompelemassa ne napinlävet siihen Rooran takkiin!

Ei kommentteja: