29.3.2014

Ruusuikkunoita

Tänään päästään nauttimaan nykyään melko harvinaisesta herkusta eli meikäläisen pärstästä :D. Shoppailuholisti ilmoittautuu. Vaikka rahat kuinka hupenevat tililtä, en millään saa kukkaron nyörejä pysymään kiinni. Alennusmyynnit eivät ole auttaneet asiaa yhtään. En uskalla edes listata kaikkea, mitä on tässä kuussa tullut ostettua. Toki mikään ei ole maksanut kovin paljon itsessään, mutta kun ne kaikki ynnätään yhteen... Yhdestä lähes laittomasta asoksen paketista putkahti harmaasävyinen digiprinttimekko. Näin ihoamyötäilevää vaatetta minulla nähdään harvoin. Olen tänä keväänä kuitenkin hieman innostunut tästä siluetista. Ainoatakaan digiprinttivaatetta en ole aikaisemmin omistanutkaan. Kuviossa on goottilaista kirkkomeininkiä. Olen aina ollut kirkkofani, joten peukut pystyyn printille. 

Huomasin eilen, että kuvien benettonin suosikkineuletakkini alkaa olla niin käytetty, että kainaloihin on kulunut pieniä reikiä. Yhyy! Vanhojen lempivaatteiden korvaaminen uusilla on vaikeaa. Eikös benettonilla kuitenkin edelleen ole samoja neuleita mallistossa?


Sain harjoitteluni kokonaan loppuun eilen! Jee! Voin taputtaa itseäni selkään ja onnitella. Erävoiton kunniaksi ostin eilen itselleni 'kunckle' sormuksia hennesiltä. Hintaa oli vain kolme euroa, joka oli huokea hinta mielestäni. Olen jo pitkään haaveillut näistä. Itseasiassa nämä nimenomaiset sormukset oli tarkoitettu asettumaan kynnen päälle, mutta soremi ovat niin pienet, että ne mahtuvat oikein hyvin kahden ensimmäisen nivelen väliin. Olen kyllä ihmettelyt, että miksei näitä sormuksia ole näkynyt, kun ne ovat kuitenkin olleet varsin suosittuja ulkomailla. Nyt viimein henens on lanseerannut oman kokoelmansa. Jaksoin myös pitkästä aikaa tilaisuuden kunniaksi lakata kynnet. 

Nyt kun vielä pääsisi tästä nuhaflunssasta eroon niin johan alkaa aurinko paistaa risukasaan. 

Ei kommentteja: