13.6.2009

Alligators

Kesähei! Mittaristo kipusi eilen vaivalla 20 asteeseen ja pärjäsin lähes T-paidalla koko päivän. Neuletakkia piti heittää niskaan välillä, mutta en valita.

Tänään on viimeinen päivä Suomessa ennen heinäkuun loppua ja lähtö kolkuttelee ovella. Autokoulun 2. vaihekin on nyt suoritettu, kaikki hyvin siis. Naimisiin menevän ystävättäreni polttaritkin saatiin järjestettyä torstaina. Tosin niissä ei ollut kovin paljon menoa ja meininkiä, kun suunnittelu jäi vähän puolitiehen ja itse olin hyperväsynyt herättyäni autokouluun kuudelta aamulla. Lopettelimme jo kymmeneltä, joten mitään hurjaa kerrottavaa ei ole :D.

Eräänä kauniina päivänä nappasin kaapista rumimmat farkkuni ja raastinraudan.

Raastaa olisi voinut enemmänkin, mutta en ole jaksanut/ehtinyt. Se mikä tässä on mielenkiintoista on, että inhokkifarkuistani tuli juuri lempparini. Myös huuto.net löytöni istui housuihin kuin nakutettu. Paidassa on mielestäni mukavasti Chloe-henkeä.Minun ei todellakaan ole ollut tarkoitus ostaa Suomesta enää yhtään mitään. Miksi juuri silloin tulee vastaan juuri niitä asioita, joita on kauan etsinyt? (Ja miksi juuri nyt matkalaukkuni on niin lohduttoman pieni???)Rovaniemen kirpputorilta viidellä eurolla.


Sydämeni melkein vuotaa verta, koska en saa tätä mekkoa mahtumaan laukkuuni...Yhyy! Se on vain niin pieni ja jo valmiiksi täynnä! Ja jos ostan jotain Hollannista tai Lontoosta (jossa aiomme myös käväistä viikon verran tai jotain) niin ne eivät mahdu mukaan! Elämän auttamaton vääryys! Olen jo muutenkin karsinut vaatteet aivan minimiin. Minulla on kuuden viikon reissulle yhtä paljon tavaraa kuin viikon reissulle...Ennätys. Laukkuun ei vain mahdu. Ehkä minä tungen tämän käsilaukkuun ja sitten Janskun laukkuun...Kuulostaako hyvältä idealta? Ainakin se alkaa kuulostaa...

Mekon lisäksi olen bongannut aurinkolasit......ja kengät.
Olen etsinyt sopivia ballerinoja kaksi vuotta. Edelliseni käytin niin tuusannuuskaksi, ettei niistä ole oikein mitään jäljellä. Koska jalkani ovat harvinaisen vaikeat, erityisesti sopivien avokkaiden ja ballerinojen löytäminen on ihmeen takana. Noh, nämä nököttivat kauniisti ainoana parina -50% alennuksessa. Maksoivat 35 euroa ja ovat täyttä nahkaa. Eivät ole tehneet rakkoja ja sopivat täydellisesti kolmen käyttöpäivän jälkeen. Ei kyllä harmita!

Olen yrittänyt tällä viikolla ommella pikkusiskolleni mekkoa. Ihan kiva, mutta hajotin eilen yöllä äiti ompelukoneen juuri loppusuoralla. Nyt mekko ei tulekaan mukaan matkalle. Haaveilin myös punaisten sortsien ompelusta ennen matkaa, mutta...

Siskoni mekkoa.Kohta pitäisi puhelimen soida lähtökutsuna. Luvassa kolmen päivän ajomatka halki Suomen ja Ruotsin kohti Groningenia. Sitten kesä voi vihdoin alkaa! Tänne on luvattu 8 astetta, toivottavasti Hollannissa on anteliaammat ilmat. Ihanaa lähteä matkalle, nähdä uusia paikkoja ja nähdä avokkiakin :). Jessh! Ei voi muuta sanoa. Mukavaa ja toivonmukaan lämpenevää kesää kaikille! En tiedä, miten postailu ulkomailta onnistuu, mutta se saattaapi olla mahdollista. See you later alligator :D!

Ei kommentteja: