28.6.2009

Greetings from Holland!


Hello! Pikatervehdys Hollannista! Ilmat eivät ole suosineet aivan niin kuin odotettiin. Itseasiassa Suomessa on ollut lämpöisempää kuin täällä :o. Pari päivää on ollut hellettä ja tänäänkin on sortsikeli. Kaksi viikkoa olemme palloilleet täällä. Pikkusiskoni on aika vaihtaa maata, mutta minä jään vielä. Kanaaleja on katseltu, puistoissa aikaa vietelty ja niin edelleen. Paljon olisi vielä katsomista, toisaalta.

Tänään tutustuin ensimmäistä kertaa hieman Janskun mukaviin naapureihin. Saimme suklaakakkua ja rouva opetti meille erinäisten sirkusvälineiden käyttöä. Pidimme pientä showta talon ulkopuolella :). Mukavaa ja kuumaa.Kuva pienestä ruusupuutarhasta.
Tietokone taitaa lähteä tänään perheen mukana Suomeen, joten vähään aikaan en palaa asiaan. Luvassa vielä reissu Lontooseen. Voi olla aika jänskää... Saimme kuitenkin kolmen tähden hotellin aamiaisella pilkkahintaan viikoksi ja menolennot n. 20 eurolla. Ei paha. Lento Suomeen olikin sitten vähän kalliimpi, mutta ei silti paha. Jospa tässä viimeinkin ylikireälle venyneet hermoni rentoutuisivat vähän. See you!

Ei kommentteja: