25.7.2009

Home sweet home

Hejssan!

Toivotan itseni tervetulleeksi takaisin Suomeen! Lontoo oli varsin...suuri! Emmehän me ehtineet nähdä juuri mitään, vaikka lähdimme hotellilta 10 aikaan ja palasimme samoihin aikoihin illalla. Jalat olivat aivan tuusannuuskana! Siitä lisää myöhemmin.

Todisteita.

Täällä on itseasiassa lämpimämpää kuin Hollannissa tai Lontoossa oli. Kyseisessä kuvassa tosin hikoilen neuleessani. Onnistuin polttamaan yläselkäni Bremenin lentokentän pihalla... En koskaan polta itseäni, mutta olin unohtanut jo mitä aurinko tekee, en ollut nähnyt sitä niin pitkään aikaan. 

Janne lähti eilen käymään kotonaan, joten olen ensiviikon puoleenväliin jälleen itsekseni. Tänään on tarkoitus mennä grillaamaan ensimmäisen kerran koko vuonna! Menemme "mökillemme". Tai miksi ikinä sitä hökkeliä 30 kilometrin päässä kaupungista voi kutsua. Äitini on muuttanut mummonmökkiin vesivahingon korjauksen ajaksi. Pitäisiköhän ottaa leija mukaan? Ulkona tuulee niin mukavasti. Lähes kaikki kesäleikit ovat menneet ohi suuni. Kuten uiminen! Talviturkki on yllä yhä vain. Kauhea uintihimo ensimmäistä kertaa elämässä. Saunaankin on mukava päästä näin yli kuukauden jälkeen.

Veden ja lämmön rohkaisemana olen lähdössä ulos tällaisissa kamppeissa:

Tosin lasit taidan vaihtaa auringolta suojaaviin.

Kaulassa uusi lelu :). Ostin Creativen ämpärin Groningenista 25 euron pilkkahintaan. Pinkkinä TIETYSTI.

Trendistä vaikutteita ottaneena päätin kokeilla uutta hiushässäkkää. Toimiiko?

Ei kommentteja: