29.7.2009

Some of my sins

Tässä kuussa on palanut rahaa, myönnän. Lontoon hankinnat eivät olleet kalliita, mutta niitä tuli muutama kappale. Lisäksi ostin tuliaisiksi mekot siskoilleni. Mitä muuta Lontoosta voisi muka tuoda ;)?


H&M hankinta Hollantia varten, heh. Hinta oli puolitettu. Kävi mukavasti kaupunkikäyskentelyyn. Tunnen mekossa itseni lähes kreikkalaiseksi jumalattareksi :D.


Onko itsestään hyvien kuvien saaminen vaikeaa vai vaikeaa? Se on lähes mahdotonta. Onnistuin jälleen kerran näyttämään aivan toisenlaiselta peilin ja kameran edessä. Se voi olla joko ilahdus tai kauhistus, kun kuvat lataantuvat koneelle.

Topshop osoittautui kalliiksi, eikä sieltä edes löytänyt mitään...paitsi vasta ekstratunkkaisesta alakerrasta. Pukukopit olivat aivan saunoja! Oli jännää könytä ulos naama punaisena ja hikisenä... Mekko on kuitenkin erittäin kiva! 20£ hinta ei ainakaan vähentänyt innostustani. Helmassa on kolme kerrosta: yksi trikoota ja kaksi röyhelöä. Yllätyin kokojen pienuudesta. Siinä missä 6 väitettiin vastaavan eurooppalaista 34, todellisuudessa se oli 32. Eli kokoa pienempää kaikki kuin täällä.

Tarkkasilmäiset varmaankin bongasivat myös ihanat kenkäni! Korkkarit ovat Groningenistä ihanasta Invito-kaupasta puoli-ilmaiseksi! Puolitettu hinta näille kokonahkaisille ihanaisille oli 40 euroa. Ensimmäiset avokkaat, jotka eivät heti kättelyssä pure ja tapa jalkojani. Olisin pitänyt niistä useammissakin kuvissa elleivät jalkani olisi rakoilla. Sain eilen hyvän idean lähteä kaupungille vähänkäytetyissä nahkakorkkareissani ilman sukkia... Vasemman jalan pikkuvarpaassani on vuosisadan rakko.Olen kuolannut All Saints -kaupan neuleita jo jonkin aikaa. Kun siis törmäsimme itse kauppaan, olin onnesta soikea! -50% lappu ihanissa mekoissa sai minut tarrautumaan useisiin yksilöihin, joista valitsin yhden.Kauhean huonoryhtinen kuva... Heh, rusketusrajat.


Rakastan mekkoa! Se on arkipäiväistä puuvillaa, joten sitä voi käyttää arkenakin!Yskityiskohtia:

Edessä on isot nepparit! Takana metallivetoketju.

Sitten toisaalta aavistan jo talven tulevan. Kun käsiini Topshopin alakerrassa osui tämä 100% villaa sisältävä tunika, tiesin mitä tulee tehdä. Kiikutin karvaa 20£ edestä suoraan kassan kautta kotiin.


Muuten ainoa kuva, jossa hiukseni näyttävät siltä, miltä peilissä. Kaipa tuo taustavalo sotki kameraa.Ei makeaa mahantäydeltä. Vielä olisi yksi päähine esittelemättä. Sekä eilisen aleshoppailut (erittäin rikollista).

Ei kommentteja: