3.8.2009

Sirkusta
Päivän asuna simppelisti All Saintsin ihana mekko, kirppisvyö sekä viime kesänä Saksan suunnalta ostetut, kiiltonahkaiset remmikorkkarit.


Tässä samaisessa asussa (eri kengillä) hippailin taannoin Sirkus Finlandiassa! Oli aika hattarantäyteinen ilta :). Näimme ties mitä merileijonia, trapetsitaiteilua, pelleilyä, tulikieputusta, hevosia, kissoja... Olisikohan pitänyt sittenkin valita uraksi sirkustelu? Olisin voinut ryhtyä vaikka pelleksi ja Janne olisi voinut liittyä sirkuksen orkesteriin soittelemaan trumpettia :D.

Takki on muuten uusi. Mexxin kapistuksen sain puoleen hintaan. Kangas osoittautui jokseenkin vedenpitäväksi, vaikkei myyjä osannut asiasta mitään sanoa. Ei ollut halvin hankinta, mutta ei ole kaduttanut yhtään! Helma on rypytetty kivasti, joten takki on loistava mekkojen parina. Juuri sellainen, jollaista olen etsinyt, siis.


Ihme kuvia... Takin selkäosa on kivasti leikattu. Mekko onkin sitten tämän kesän hittikesämekkohankinta. Ohutta puuvillaa, simppeli, mutta silti mielenkiintoinen ja väriensä puolesta piristävä. Bongattu -70% alesta Benettonilta eli 69 euron mekosta pulitin sen pari kymppiä.


Edestä...

...ja takaa...


...ja...svengaa?

Hennes tarjosi muutaman löydöksen myös. Housut ovat viime talven mallistoa ja ne olivat minulle kokoa liian isot pukukopissa. Sitten keksin siirtää nappeja! Ajattelin vaivan olevan 9 euron arvoinen. Olen himoinnut näitä housuja jo viime vuonna, mutta koko ei istunut. Näin pienennettynä nämä ovat juuri sopivat ja ihanan paksua villakangasta talven viimoihin. Ja erityisesti kuolettavan kylmiin luentosaleihin. Mutta höh..lahkeet ovat (käsin) lyhennyksestäni vieläkin vähän pitkät...pitäisi olla korkkarit. Mikä sinänsä ei sureta :).Lisäksi löysin söpön topin vitosella. Sortsit bongasin pari vuotta sitten Portugalissa eräällä kirpparitorilla, heh.Tänään luvassa yhdessäoloa avokin kanssa lällää ;). Asensimme juuri sen paholaismaisen Sims 3 koneelle. Hyvin riskialtista...voi olla ettemme poistu sisältä koko päivänä...Ei kommentteja: