12.8.2009

Intiaanipaita

Lisää Monkia ja ihmeellisiä ilmeitä. Minulla oli pienenä tunika/paita, jossa oli printti edessä ja helmassa roikkui helmiä hapsujen päissä. Pidin paidan ihan puhki. Jossain keskustelussa äitini kanssa sivuutimme aihetta ja sanoin haluavani hapsupaidan tänä kesänä, samoin kuin kauan sitten.  
Paita on puolireiteen ja hieman muodoton. Vyöllä saa kivasti ilmettä. Sortsit leikkelin vanhoista farkuista. Intiaani.
Kalailme...Voi voi...

Emme sitten koskaan päätyneet kuin yhteen kämään ilmaisjazzkonserttiin. Illan liput olivat menneet. Konsertissa, jonka ehdimme nähdä, laulettiin siirappisia covereita Frank Sinatran biiseistä. Oli hiukka pettymys. Söimme torilla lohdutukseksi intialaista halpisruokaa. Kerran olimme kaupungissa, päädyimme sitten Stockmannille ja kirjakauppaan. Seppälästä teinkin sitten löydön! Bikinit viidellä eurolla! Näissä yhdistyvät kaikki, mitä olen halunnut: värikkyys, kukkakuosi ja röyhelöt.Uikkarit pääsivät jo tositoimiin Rukalla. Kävimme ystäviemme kanssa päiväreissun laskemassa kesäkelkkamäkeä :). Oli mukava reissu, vaikka ajomatka sujui lähinnä nukkuen. Minä en vain pysy hereillä autossa, heh. Löysimme erittäin lämminvetisen järven, johon pulahdimme. Oli mahtavaa, kun tuuli oli yltynyt sen verran kovaksi, että vesi jo aaltoili! Tuli ihan nuoruus mieleen ja Välimeren huikeat aallot, äiti huutamasssa paniikissa rannalla :D. Kesän paras uintireissu kiireestä huolimatta.

P.S. Minulla ei ole paikkaa missä ottaa kuvia, nyyh. Ei ainakaan mitään kunnollista. Siksi kuvat ovat olleet vähän sitä ja tätä jo jonkin aikaa. Aina kaikkia hämyjä taustoja... Miten ratkaista ongelma?

Ei kommentteja: