5.11.2009

Black dress problem solved

Ostin huuto.netistä varmaan vuosi sitten aidon 50-luvun samettimekon. Mekon vyötärö oli oikean kokoinen, mutta rintavarustukseksi olisin tarvinnut säkillisen perunoita lisää. Tämä ihanainen maksoi kuitenkin entisen omistajansa muokkailuista johtuen niin vähän, että päätin omistaa sen. Olin kieltämättä peyytynyt etuosan lerputukseen saadessani mekon ylleni. Mekko päätyi muokattava-listan jatkoksi.

Halloweenpäivänä tiesin tarkalleen, mikä asu minun tulee kaapista kaivaa. Otin esille uuden ompelukoneeni ja ryhdyin töihin. Päädyin yllättäviin ratkaisuihin: sivusuunnassa kaventamisen sijaan lyhensin yläosaa pituussuunnassa, jatkoin vanhoja muotolaskoksia melkein kaula-aukkoon asti, suurensin kaula-aukon, irrotin hihat ja muokkasin kainaloaukot uudestaan ja sain vielä hihat muokkaamatta takaisin paikalleen!Kuvat eivät paljon imartele...Sametti on ihanan paksua, ylellistä ja pikimustaa!
Lopputulos on istuvuudeltaan yllättävän hyvä, mutta minulla ei ollut mitään millä viimeistellä hihansuut ja kaula-aukko :D. Epäsiisteys sopi kummitusjuhliin, mutta nyt hieman mietityttää, sillä palan halusta ottaa mekko mukaan Helsinkiin, jonne olen lähdössä tänään tai huomenaamulla! Aika extempore, mutta Janne ilmoitti viettävänsä kolme päivää vanhempiensa luona Rovaniemellä koneita korjailemassa, joten  täytyi keksiä jotain. Menen tapaamaan ystävääni ja nyhväämään hänen nurkkiinsa neljäksi päiväksi. Jee!!

Eilinen päivä meni taas totaalisella nyhväyksellä. Jannen tullessa töistä, pelasimme uutta Wii-peliä. Suosittelen jos pitää aivottomasta zombie-räiskinnästä. Meillä on muoviset pistoolit ja niillä ammuskelu on hauskaa :).
Tarkoitukseni olisi Helsingissä nähdä vähän vaatetatarjontaa, käydä muutamassa taidenäyttelyssä ja hengata ystävän kanssa, sekä muuta sellaista kivaa, mitä mieleen juolahtaa. Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja: