20.7.2010

Mökkeilyä

Meillä ei ole ollut edes kuuma. Kaikki valittavat aiheesta, eikä täällä ole edes kuuma! Onneksi vaihdamme maisemaa ja matkaamme Voikoskelle mökkeilemään huomenissa. Kävimme tässä taannoin lähempänä kaveriporukan kanssa katsastamassa suomalaista suvea :).

Pakkasimme mukaan mahdollisimman vähän tavaraa, kyseessähän oli vain viikonloppureissu. Lautapelejä saimme mahdutettua mukaan kokonaisen kassillisen rajoituksista huolimatta. Kuvassa tahkoamme korttipeliä nimeltä Bang!. On muuten hyvä peli.Image and video hosting by TinyPic


Saunoimme ja uimme reippaasti. Testailimme puolinaku-uintia tyttöjen kanssa :D. Mihin sitä bikinien yläosia ensinkään tarvitsee? Poikien vuorolla aurinko oli värittänyt taivaan suorastaan unenomaisesti, ja pojat uiskentelivat vaaleanpunaisessa vedessä.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Mökillä ei ollut juoksevaa vettä, joten tein salaatin terassilla ja pesin kasvikset tuomallamme hanavedellä. Alkoi olla nälkä! Tuli ihan hyvät sapuskat. Janne hoiti grilliä eikä onnistunut polttamaan lihoja.


Image and video hosting by TinyPic


Lisäravinnoksi yritimme pyydystää kaloja, jotka tulivat parvena rantaveteen. Saimme yhden haaviin, mutta olimme lopulta niin hyväsydämisiä, että päästimme kalaparan vapauteen (toisaalta ei yhdestä sintistä olisi kaikille kovin montaa palaa riittänytkään :D).


Image and video hosting by TinyPic


Pakollinen kumivenekokeilu. Ihme kyllä vain yksi meistä kasteli takamuksensa eikä kukaan pudonnut järveen.


Image and video hosting by TinyPic


Oli mukava reissu! On mahdollista, että otamme uusiksi elokuun puolella. Vesikin oli ihan ok, kun saunasta porhalsi suoraan veteen. Ah! Pian pääsemme uiskentelemaan 26 asteen järveen! Se on kuin porealtaaseen menisi. Minä en sitten mitään muuta tekään kuin uin päivät pitkät :).

Olemme myös menossa Savonlinnan oopperajuhlille! Tämä on ensimmäinen kokemukseni oopperasta, joten saa nähdä mitä mieltä lopulta olen. Menemme katsomaan Figaron häitä, jonka luulisin olevan suhteellisen helposti nieltävä opus. Minulla on ollut hieman ongelmia valita sopivaa asua. Oopperajuhlien sivuilla sanottiin ettei heillä ole pukukoodia, mutta linnassa on kylmä. Aika omituista. Tuon ohjeen mukaan kannattaisi saapua tuulipuvussa :D. Netissä keskustelupalstoilla kiellettiin laittamast korkkareitä kiviportaiden yms. takia ja olemaan pukeutumatta liian hienosti. Tyypillisen suomalaista: kannattaa pukeutua ali kaiken varalta. Päädyin lopulta tällaisen silkkimekkokokonaisuuteen...Image and video hosting by TinyPicTuo helmikoristeinen köysi on vyö. Aion uhmata käskyjä ja laittaa korkkarit kumminkin. Mutta varmuuden vuoksi valitsin kiilakorolliset kengät. Itseasiassa ne, jotka hankin netistä juuri ennen lähtöäni Italiaan.

On mukavaa päästä kävelemään Savonlinnan katuja. Olen itseasiassa syntynyt siellä :). Mutta en koskaan asunut. Hyvässä lykyssä pääsemme käymään Retretissä, jossa on kiinnostava näyttely suomalaisista naistaiteilijoista. Lähdemme piakkoin syömään pannukakkuja, joten heissansaa!

Ei kommentteja: