15.11.2010

Kaikilla tytöillä ei ole hyvä muisti, mutta he voivat silti omistaa kauniin hatun

Olen mestari sössimään opiskeluasioita. Erityisesti kvantitatiivinen tutkimuskurssi on osoittautunut yhdeksi sotkuksi. En ole mennyt kahdelle edelliselle pienryhmätunnille, vaikka olen ilmoittautunut pienryhmään. Tämä siksi, että jostain käsittämättömästä syystä olin unohtanut merkitä tunnit kalenteriini ja nyt uuden kurssin häsläyksen keskellä (en ollut taas ymmärtänyt ilmoittautua kyseiselle kurssille ja sain jossain vaiheessa tietää, että olin missannut kaksi iltaetäluentoa...) en ollut tajunnut tarkistaa asiaa. Voin vain kysyä itseltäni, kuinka tämä on mahdollista. Mutta se on.

Onneksi mieltäni lämmittää eräs viimein valmistunut ja postista pujahtanut hattunen!hattu


hattuMusta huopahattu on FionaTimantin käsialaa. Näin hatusta tosiaan promokuvia viime keväällä muiden hattujen joukossa ja ihastuin ensinäkemältä. Kyselin hatusta jo silloin, mutta mietin asiaa kolme kuukautta, minkä jälkeen laitoin tilauksen matkan. Nyt hattu on viimein kotiutunut. Perjantaina oli hatun neitsytmatka. Tuulettomilla pikkupakkasilla hattua voi käyttää aivan mukavasti, mutta koska korvat jäävät tietenkin paljaiksi ei tämä sovellu lumimyrskyihin. Toisaalta, ei sellainen ulkoilu sopisi hatun luonteeseen muutenkaan!
hattuhattuI'm in love!

Jos jotakuta kiinnostaa tämä hattu tai jokin muu FionaTimantin mallistosta, häneen saa yhteyttä bloginsa kautta, sekä joitain hattuja on myynnissä Vaudeville Boutiquessa.

P.S. Kuka tiesi, että lavantautirokote otetaan suun kautta kolmena tablettina? Mikä rokote se sellainen on? Minun pitää varautua pahimpaan Chileä ajatellen :D. 

1 kommentti:

Monmon kirjoitti...

Ihastuttava hattu ja kaunis Miau-neito.