2.11.2010

Kuolleiden päivä

Juhlimme kuolleiden päivää lauantaina äitini uudella asunnolla, joka on toistaiseksi vielä pintaremontin kourissa. Miljöö oli sinänsä sopiva. Kalusteita ei vielä juuri ollut ja lattioilla oli remonttipaperit. Samalla juhlistimme äidin tupaantuliaisia. Koska pippaloimme niin lyhyellä varoitusajalla, emme kutsuneet ketään perheen ulkopuolelta. No, pikkusiskoni kaveri oli mukana ainoana ulkomaailman edustajana (Janne lasketaan jo perheenjäseneksi).



Image and video hosting by TinyPic




Minä loihdi  meille verisiä lihapullia spagetin kera. Lisäksi tarjosimme salaattia, patonkia, lettuja ja muuta mässyä. Asunnossa ei vielä ole tietokonetta eikä televisiota, mikä oli oikein virkistävää nörtin kanssa asustelevalle :D. Pelasimmekin yhdessä uudehkoa zombi-lautapeliämme. Isällä ja äidillä oli vähän totuttelemista, sillä peli on kokonaan englannin kielinen.


Image and video hosting by TinyPic
Namnam



Image and video hosting by TinyPic



Äiti tahtoi pitää naamiaiset. Siispä minä olin kissa ja Janne oli joku...epäkuollut. Heh, vaikkapa sarjamurhaaja, Jokeri, vampyyri...kukin päättäköön itse. Joka tapauksessa Janne oli aika karmaiseva hiippaillessaan yhtäkkiä jostain kulman takaa... Äitini oli ruma noita, isäni ikuinen ylioppilas ylioppilaslakki päässä ja pieni rusetti kaulassa :D. Pikkusiskoni oli sitten kaunis noita tai jotain, ja tämän kaveri itämainen tanssija. Että sellainen kööri.

Ohjelmassa oli myös keittiön kaappien paljastaminen. Äiti halusi lastensa taiteilevan kaappeihin "jotain".  Päädyimme tekemään kaappeihin "kaikkea". Taiteellisen tuotoksen nimeksi tuli Tämä tuli niin äkkiä.



Image and video hosting by TinyPic







Tullessamme kotiin kuvasin videon oudosta ilmiöstä tietokonekoppamme tietämillä. Ehkä meidän asuntomme on kuin onkin riivattu....Havunneulanen pyöri vinhaa vauhtia ympäri itsekseen...



Original Video - More videos at TinyPic

Ei kommentteja: