30.6.2011

Lintulapsia


Hippelihei, juhannusvei. Oli ja meni. Meillä oli sisäjuhannus kotona ystävien ja drinkkien kera! Oli mahtavaa!Seuraava ilmoitusasia:
Meillä on parvekkeella ihka oikea linnunpesä! Pesän oli rakentanut pikkulintu kuun alkupuolella taitellun sermimme väliin lattialle. Janne löysi sen siivotessaan parveketta - silloin siinä ei vielä ollut munia. Mietiskelimme siinä siivoammeko pois, koska sitten siellä olisi lintuja kesällä... Mutta mitä jos munat olisivat jo tulossa, ja sitten siivotessamme pesän pois, linnulla ei olisikaan mitään paikkaa mihin munia! Päätimme jättää pesän ja jäimme seuraamaan tilannetta. Jonkin aikaa sitten pesään oli ilmestynyt kaksi munaa, sitten kolme ja sitten kokonaista viisi, ehkä marmorikuulan kokoista munaa! Ehkä viikko sitten kaksi munaa oli kuoriutunut! Meillä meni jonkin aikaa saada selville, mikä vaivihkainen lintu on kyseessä. Lopulta lintu tuli puolustamaan pesäänsä meidän häiritessä, ja tunnistimme linnun västäräkiksi!

Nyt on ollut varsin lämmin pari päivää, mikä on mahdollistanut kesäisen ulkovarustuksen. Toivottavasti parvekkeen poikaset eivät ole kärsineet kuumuudesta! Mahtavatkohan loput munat muuten kuoriutua ollenkaan! En ole käynyt pariin päivään katsomassa...

Joka tapauksessa tässäpä eilinen asuste. Paidan löysin huuto.netistä ja se lienee vintagea. Sanoisinko 70- tai 80-lukua? Olen karsastanut valkoista tänä kesänä, mutta tässä tunsin oloni kotoisaksi (vaikka kumma ilme ei siitä viestikään...)!

Image and video hosting by TinyPicJanne on tällä hetkellä Rovaniemellä. Muistan häntä tällä lattekupposen kuvalla :D. Jannesta hänen aikaansaannoksensa oli niin hieno, että hän halusi sen julkaistavan. Aww :).


Image and video hosting by TinyPic


Ei kommentteja: