15.3.2012

Kuulumisia

Hups, että huomaan eläväni pikkuisen sivussa todellisuudesta, koska aika on monipolvinen käsite. Loma vierähti erittäin nopeasti. Tässä siitä tiivistelmä: aurinkoinen lumi, kivikautiset miehet karva-asuissa, ystäviä yökylässä, zombeja, kirpputoreja, puutavaraa, hampaiden kiristelyä, stressihikeä, hellyyden osoituksia, junamatka, neulomista, levottomasti nukuttuja öitä huonolla joustinpatjalla, pohjoisen hiljaisuutta, llisää töitä, ajattomuutta.

Yksi loman kohokohdista oli vierailu Kierikkiin, kivikautiseen kylään. Myöhästyimme aikataulusta ja ajoimme parikymmentä minuuttia vikaan, mutta pääsimme lopulta perille. Paikanpäällä ihastelimme luusta ja kivestä valmistettuja työkaluja ja hollantilaisilta näyttäviä asumuksia. Ruinasimme itsemme myös lapsille suunatulle koiravaljakkokierrokselle. Tiesittekö, että kaksi fiksuinta koiraa laitetaan aina eteen etsimään turvallisin reitti, ja yleensä nämä koirat ovat narttuja? Kuten valjakon omistaja asian ilmaisi: aivot eteen, lihas tulee perässä.Kivikautisiin rooleihinsa uppoutuneet miehet nylkivät poroa ja ripustivat lihoja nuotion ylle paistumaan. Valitettavasti emme saaneet maistiaisia. Hygienia ei ollut aivan vaadittua tasoa, jotta yleisölle oltaisiin voitu jakaa paloja. 


Koiravaljakkoajelun lisäksi ajelimme hoijakalla. Janne tipahti kyydistä ja sai lantioon kämmenen kokoisen mustelman :D. Tekniikka kelkassa pysymiseksi ei ollut paras mahdollinen.

Perinteitä noudattaen asukuvaan. 90-luvun kukkamekko on vilahtanut blogissa aiemminkin, kun muokkasin sen itselleni sopivaksi. Toisin sanoen poistin hihat ja kavensin. Viime kesänä huomasin, että kainaloaukot olivat liian pienet. Ehkä olen kasvattanut allejani tai sitten olen vain tullut tietoisemmaksi kainaloistani ;). Mekko oli ollut muokkauskasassa jo aika kauan. Viimein leikkasin kainalot suuremmiksi ja ompelin pitsinauhaa koristeeksi.
Burleskityöpaja oli muuten aika hauska. Vaikka pitää korjata asennettani omaksi yllätyksekseni enemmän sellaiseksi "hupsis, pylly näkyi vahingossa" eli viattomammaksi. Yllätykseksi siksi, etten todellakaan arvannut olevani liian porno :D. Aina joskus sitä onnistuu yllättämään itsensä...
Tänään olen kavereiden kanssa menossa katsomaan burleskia. Jippii! Saimme kolme viimeistä lippua. Kuulemma meillä päin on Suomen paras burleskiyleisö :).

Ei kommentteja: