22.3.2012

Vähän väsähtänyt
Nyt alkaa huomata, että kiireinen aikataulu alkaa olla vähän liikaa. Koko kämppä on ihan hujanhajan, pyykit roikkuvat telineissään ja jääkaappi humisee tyhjyyttään, koska en ole ehtinyt kauppaan  neljään päivään. Kiireisenä pitää R.U.Rin lavasteiden tekeminen, koulu (tietysti) ja Jannen Kajaanin kämpän sisustaminen. Olen  käynyt Jannen kämpässä vain kerran 20 minuutin ajan, joten mitenkään terävää muistikuvaa minulla ei ole. Janne laittoi avuksi muutaman rakeisen kuvan. Ajattelin luoda jotain skandinaavisen tyylin ja tupakkahuoneen sekoitusta. Kaikki kalusteet ovat tähän mennessä olleet ilmaisia meidän perheeltä keräiltyjä ja pöllin jopa yhden nojatuolin äitini kerrostalon ullakolta. Näiden lisäksi olen kolunnut kirpputoreja tekstiilien ja taulujen toivossa. Löysinkin ihan potentiaaliset verhot, kattolampun ja pari taulua, jotka ovat ilmeisesti grafiikkaa, jossa kuvataan antiikin aikaista näkemystä tähtitaivaan kuvioinnista :D. Ne olivat aika siistejä itseasiassa, ja taulujen takana lukee suomenkieliset selostukset kuvista. Ai niin! Olenhan maalannut Jannelle taulunkin yllätykseksi, hehhee. En ole piiitkään aikaan maalannut mitään, joten oli mukava huomata, että kyllä sitä vähän vielä jotain osaa ja on melkein kehittynytkin.

Täksi viikonlopuksi lähden Kajaaniin laittamaan paikkoja kuntoon ja metsästämään vielä puuttuvia huonekaluja. Saa nähdä kuinka mahdumme yksiöön, koska kaikki vanhat, Jannen äidin valitsemat huonekalut ovat vielä siellä ja Jannen vanhemmat hakevat ne pois vasta kahden viikon päästä.


Päällystin uudestaan kaksi tällaista tuolia ruokapöydän tuoleiksi.Tämäkin nojatuoli on saanut vähän uutta ilmettä ja on huolellisen putsauksen jälkeen ylipäätään raikkaampi.


Tässä vielä muutamia kuvia, joilla inspiroin itseäni.
Ei kommentteja: