12.4.2012

Pilkkuja

Minua on viimeaikoina laiskottanut sen verran, etten ole jaksanut panostaa kovin paljon. Ei minulla toisaalta ole ollut aikaakaan ihan hirveästi, koska yritän nyt tosissani saada kandin valmiiksi tämän kuun loppuun. No, yritin tänään inspiroitua vähän kanssabloggaajien tyyleistä. Ja sitten tajusin, että monet suosikeistani asustavat maapallon lämpimämmillä  alueilla, eli hyvää inspistä kesäksi, mutta ei aikana, jolloin taivas on harmaa, maa täynnä loskaa ja taivaalta tulee epämääräistä tavaraa. Eikä täällä nyt vielä kovin lämmintäkään ole. Lämpötilan pyöriessä nollan ympärillä minulla on ollut ongelmia varustautumisen kanssa. Pitäisikö laittaa vielä toppatakki? Ohuemmasta villakangastakista tuulee läpi...Välikausitakki on vielä liian kylmä? Lisäksi tukkani on ollut pitkään poikkeuksellisen yhteistyökyvytön. Se vain makaa pitkin päälakea leikkien kuollutta.

Koska vedin Tukholmassa vesiperän (toppia lukuunottamatta), annoin  itselleni luvan ostaa kotikaupungista joitain juttuja. Hennesin alesta löytyi pilkulliset housut, joiden istuvuus on yllätyksellisen hyvä! Tulee vähän sirkus mieleen. Lisäksi ostin pari paitaa. Ajattelin, että pinkki neule ratkaisisi kaikki pukeutumisongelmani...no, eihän se ihan niin mennytkään.
Olisiko kellään muuten heittää hyviä ideoita koskien tuota tukkaa? Haluaisin tehdä sille jotain, joka tekisi siitä helpomman, mutta en kuitenkaan mitään kovin radikaalia. Toisin sanoen en kovinkaan vaihtaa väriä tai pituutta. En sitten tiedä mitä siihen jää jäljelle...

Ei kommentteja: