8.10.2012

Aamu-uneton

Heräsin tänään puoli yhdeksäksi kouluun, mutta palasin takaisin melkein ovella, koska tajusin, ettei minulla ole koulu tänään - vasta huomenna. Että huomenta vaan :D. Harkitsen tässä vakavasti aamupäiväunia.

Huomasin, että tämän päivän asukombo on lähes kokonaan by hm. Sekä housut, että neule ovat sieltä.


Tein taannoin yhden erittäin hyvän ostoksen huuto.netistä. Ostin itselleni OBHnordican Volumasterin! Eli kreppirautaa muistuttavan raudan, joka lämpenee johonkin 170 asteeseen. Laite on osoittautunut joka pennin arvioiseksi.


Saan volumasterilla tukkaan runsaasti lisää tuuheutta tupeeraamatta ja käyttämättä lakkaa. Tupeeraus ei oikein pysy hiuksissani ja lakan kanssa koko komeus vain lopulta lässähtää. Volumasterilla lopputulos on kivan luonnollisen tuntuinen. Laitteella käsitellään periaatteessa vain tyvi, mutta jos haluaa ekstrapaksuutta voi nappailla myös pituuksia. Yhteen hiusosioon volumasteria käytetään vain 1-2 sekunnin ajan, joten koko pään tekemiseen ei mene kovin kauaa aikaa. Ehkä 15 minuuttia, jos tekee kohtuullisen tarkkaa työtä?

Tajusin eilen, että meidän kihlajaiset ovat halloweenina! Ja aivan vahingossa. Nyt mietin, että pitäisikö sattumaa hyödyntää, vai sivuuttaa koko juttu. Toisaalta olisi aika hauska ottaa teemaksi Corpse Bride ja pyytää vieraita saapumaan juhlakamppeissa, mutta kuolleina paikalle. Olisihan se ainakin erilaista!
Ei kommentteja: