27.2.2013

Puoliksi jo siellä...

Pääsen pitkästä aikaa pohdiskelemaan mitä pakkaan matkalaukkuuni. Saan pakata 20 tarkkaa kiloa kahden viikon reissuun. Olisi tosi hyvä jättää laukkuun tilaa, koska sitä ei koskaan tiedä, mitä matkalta tarttuu mukaan. Tuliaisia toivottaisiin kovasti, kun kerran olemme menossa eksoottiseen Aasiaan. Mukaan lähtee tietysti uusi uimapukuarsenaali ja juuri ostettu huulipuna sävysävyyn. 

Mutta...miten Aasiassa kannattaa pukeutua? Thaimaalaiset arvostavat suhteellisen peittävää ja ennen kaikkea tyylikästä ja siistiä pukeutumista. Ja sitten on se kuumuus! Ja kosteus! Tuntuu, ettei minulla edes ole vaatteita niin lämpimiin olosuhteisiin, kun täällä lähes on aina sen verran viileää. Yritän kasata vilpoisan ja simppelin puvuston. Periaatteessa kannattaisi suosia luonnon materiaaleja, mutta itse olen huomannut ettei esimerkiksi puuvillainen T-paita ole välttämättä kaikista paras vaihtoehto. Näistä Teen Voguen kuvista voi hakea inspiraatiota. Toinen hyvä inspiraation lähde on varmaankin Kryz Uyn blogi. Jos nimittäin asuu Filippiineillä, on melko tottunut pukeutumaan lämpimässä ilmastossa.
Haluaisin viettää trooppisen, romanttisen, hemmottelevan, mutta ei tylsän loman oman kultani kanssa. Jannea on nykyään niin vaikea tavoittaa (jos ei fyysisesti niin sitten henkisesti) uuden työn takia. Sen lisäksi, että hän opiskelee eri paikkakunnalla, hänellä on nyt myös superkiireinen ja vaativa työ hoidettavana samaan aikaan. Hyvä puoli ovat palkkatulot, huono puoli ajan puute. Käytännössä Jannella ei ole vapaa-aikaa enää ollenkaan. Edes kaikki viikonloput eivät ole vapaita. Tosin kiire on osittain itse aiheutettua, sillä Janne ei ole vielä oppinut vetämään rajaa työn ja vapaa-ajan erottamiseksi. Nyt se onnistuu, kun ei hänellä mitään muuta elämää Kajaanissa olisikaan, mutta tilanne on ihan eri, kun me taas asumme saman katon alla. Ajatus alkaa itseasiassa olla melko pelottava :D. Janne on aina niin väsynyt viikonloppuvisiiteillään, ettei hänestä ole oikein mihinkään, joten nyt on kiva, kun saan erotettua hänet kaikista työkiireistä kahdeksi viikoksi :).

Asiasta aivan toiseen! Joitakin viikkoja sitten kävimme viettämässä siskontyttöni 2-vuotispäivää Tampereella. Juhlien teemana oli satumetsä. Kaivelin omia kaappejani ja koska halusin kokeilla ensimmäistä kertaa ostamiani siipiä. päätin ryhtyä keijukaiseksi. Luovuin siivistä varsin nopeasti sillä a) niissä ei voinut istua ja b) tupa oli niin täynnä porukkaa, ettei siipien kanssa mahtunut kunnolla liikkumaan :D.


Näissä kuvissa maalailen kasvomaalauksia. Hitsit, että olen ruosteessa! Ennen vanhaan tuli maalailtua useinkin, mutta nyt en ole tehnyt mitään pitkään aikaan, ja senm kyllä huomasi. Uhrina Rooran pikkuserkku äitini sylissä. 

Päivänsankari äitinsä sylkyssä, ja pupu poskessa :).

Ei kommentteja: