11.8.2013

Kesän viimeiset päivät
Kesän viimeisiä päiviä on vietetty pikniköimällä, uimassa (tänä vuonna saldoksi tuli kaksi kertaa) ja Peter Panin viimeisissä esityksissä. Itseasiassa eilen meillä oli viimeinen show ja prokkiksen hautajaispirskeet. Joista en muuten ottanut yhtään kuvaa! No jaa, ehkä meininki on muutenkin hyvä pitää yksityisenä, teatteripotukan bileet kun tuppaavat olemaan melko railakkaita :D. Nyt on väsähtänyt olo, huh huh. Eilisessä esityksessä teimme toisillemme jekkuja. Minä kiinnitin Peter Panin selkään salaa lapun, jossa luki "Jukka on pomo!", Koukku muutteli vuorosanojaan, Kultasten isän kauluksesta löytyi vieraan naisen huulipunaa ja merirosvot lauloivat yllätysbiisin. Yleisö vuodatti lopussa kyyneleitä, ja tänään tuntuu hassulta, että se oli nyt siinä. 

Huomenna on tarkoitus lähteä Pelloon kaverin mökille viideksi päiväksi. Toivottavasti ei sada rakeita tai mitään sellaista. Ai niin! Pitäisi suunnitella ruoka viideksi päiväksi, koska mökiltä ei pääse kauppaan, meillä ei nimittäin ole autoa. Kaverin äiti heittää meidät ja hakee kotiin. Siellä sitä sitten ollaan jumissa. Samalla porukalla olimme taannoin myös pikniköimässä.
Pelasimme lautapeliä taas uusilla säännöillä, viimeksi nimittäin pelasimme väärin :D. Eikä peli sujunut minulta yhtään sen paremmin kuin aikaisemminkaan. No, eihän se voittaminen ole se tärkein asia ;). 

Ei kommentteja: