9.9.2013

Syysvaloa

Tänään oli fantastinen ulkoilupäivä! Lämpöä varmaan 20 astetta ja aurinko sen kuin porottaa. Kiusaavan migreenin takia päätin heittää ylle liikuntakamppeet ja käteen sauvakävelysauvat. Oli tosi kaunista ja virkistävää. Päänsärky ei  valitettavasti loppunut, ja Jannea oli kauhea ikävä, mutta muuten nautin kyllä puolentoista tunnin lenkistäni. Kävin myös yliopistolla syömässä. Kotiin päästyäni iski kauhea väsy! Oli pakko nukkua parin tunnin päikkärit :D. Tuli varmaan happimyrkytys.
Onpas raikas ulkoilunaama! Not.


Sain tänään postissa huntuni! Ostin sen käytettynä pari viikkoa sitten naimisiin menneeltä morsiamelta. Itseasiassa aika romanttinen ajatus, että huntuni on saanut todistaa jo yhtä onnellista päivää :). Mietin pitkään hankinko koko hörsylää, mutta tulee siitä ehkä vielä vähän enemmän morsianfiilis. Taidan käyttää sitä lähinnä vihkimisen ajan ja silleen.


Halusin tosi yksinkertaisen mallin. Vain yksi kerros tylliä ja vähän pidempi mitta. Tämä on kai rannepituus, eli takapuoleen asti. Saatan itse ommella tähän pieniä vaaleita/kirkkaita helmiä, minkä tyyppisiä myös puvussani on. Olen saanut ostettua myös käytettynä alushameen, mutta sitä ei ole vielä postitettu. Kiva saada tälla tavalla pikkuhiljaa asioita valmiiksi. Paljon on edelleen tekemättä, ja häihin taitaa olla kohta enää 10 kuukautta aikaa!

Ei kommentteja: