9.10.2013

UE Boom

Tänään on harmaa syyspäivä. Mikäs sen parempi sushille ja leffalle? Tänään on finnkinolla Superpäivä, ja leffaliput saa hintaan 6,50 euroa. Ajattelimme käyd katsomassa Oli aikakin -elokuva. Romantiikkaa syyspäivään ;). Nyt pitäisi vain saada itsensä sellaiseen kuosiin, että kehtaa lähteä ulos. Olen ollut eilisen päivän migreenissä ja maannut suurimman osan päivästä joko sängyllä tai lattialla. Niin käy, kun särkylääkkeet loppuvat kesken :D. Onneksi äiti kävi ostamassa lisää ja kaupassa myös niin sain ruokaa. On ne äidit kivoja!

Ajattelin esitellä kuukauden vanhan hankintani. Ultimate ears Boom -kaiutin ei ollut halpa. Se voitti taannoin Hifilehden pienien kannettavien kaiuttimien sarjan testivoittajatittelin. Kaiutin pitää tilata netistä, ja tietääkseni sitä saa oikeastaan vain yhdeltä valmistajan omalta sivulta. Tilaaminen oli kuitenkin suht helppoa, maksu eteni sujuvasti, eikä postikuluja tullut erikseen. Itseasiassa kuriirimies kantoi paketin ovelle asti. Kaiuttimia on monissa eri hauskoissa väreissä. Janne vähän nyrpisteli pinkille valinnalleni, mutta minä en välitä :).


 Pakkaus on tosi näpsäkkä!


 Plus ja miinus ovat äänen voimakkuuden säätimet.


Mukana tulleet laturi/usb-johto ovat yllättäen pirtsakan neonkeltaiset!Kaiutin on suht pieni, roiskeenkestävä ja siinä on 15 tunnin akkukesto. Akku todella kestää niin kauan! Olen ladannut akkua kerran ostamisen jälkeen, ja takana on tunteja kuuntelua! Ääni on myös yllättävän hyvä ja voluumiakin irtoaa sylinteristä reilusti. Yhdistän kaiuttimen puhelimeen bluetoothin avulla ja soitan musiikkia spotifysta. Yhdistäminen omaan puhelimeen oli tosi yksinkertaista. Ongelma onkin ollut yhdistää kaiutin muihin laitteisiin, kun tuo tuntuu olevan uskollinen nyt omalle puhelimelle :D. Lukee se ohjeissa, en vain ole jaksanut selvittää, heh. Voin todella lämpimästi suositella! Kaiutin on ollut paras elektroniikkaostos pitkään aikaan. 

Ei kommentteja: