8.11.2013

Anteeksi, luulin sua vanteeksi!

Hei!

Pahoittelen kuukauden kestänyttä hiljaiseloa. Onko se tosiaan kestänyt niin kauan? Huh. Olen ollut yksinkertaisesti liian väsynyt päivittääkseni blogia. Olen nyt opetusharjoittelussa ja päivät ovat työntäyteisiä, mutta ilmeisesti vähän virkeämpi olo, kun jaksoin viimein tarttua myös vähän kameraan. Mitään fantastisia asukuvia ei kuitenkaan ole tarjota, vaikka vimmeaikoijen asuistani olenkin tykännyt tosi paljon. Harmitus harmitus. 

Vaatteiden sijaan kuvasin tämän hetken mielenkiintoisimpia kosmetiikkakokeilujani. Hankin itselleni suolasaippuan ja luomu argan-öljyä kokeiluun. Kasvoissa tuntui olevan epätasaisuuksia ja tummentumia, ja muutenkin iho näytti harmaalta ja elottomalta.
Molemmat hankinnat vetelevät viimeisiään, sen verran innokkaasti olen niitä käyttänyt. Aluksi ihoni totta tosiaan kirkastui, ero oli ihan selvä. En tiedä kumpi - öljy vai suola - on muutoksen takansa. Ensimmäiseksi suolasaippuan vaikutus näkyi käsissä. Ompelu- ja neulomisharrastus on jättänyt jälkensä sormenpäihini, joiden iho oli osittain kovettunut. Suolasaipuua kuori kaikki sormenpääni! Se oli ihan ihme juttu. Kasvojeni iho oli tosi hyvässä kunnossa viikkokausia, joten molempia tuotteita voin suositella. Nyt on kuitenkin alkanut ilmaantua ongelmia. Nenän alle/sivuille on ilmestynyt ihan kummallista pientä näppyä. Epäilen, että kyse on ennemminkin johtuvan ilmaston kylmenemisestä ja kosteutuksen riittämättömyydestä. Janne osti minulle syntymäpäivälahjaksi The Bodyshopin Vitamin E -sarjan voiteet eivätkä ne ilmeisesti ole olleet tarpeeksi kosteuttavia. Nyt ostin Lumenen Sensitive touchin päivävoiteen ja tuntuu, että iho alkaa palautua. En tiedä onko Lumenella tuosta samasta sarjasta enää myynnissä sellaista tehokosteuttajavoidetta (ei siis geeliä). Se oli aivan mahtava talvella! 

Lumenelta on tullut uusia tekstuurikynsilakkoja, joihin olen nyt täysin ihastunut. En yleensä innostu kynsilakoista, koska en saa niistä siistejä, lakkaukset eivät kestä ja en vain jaksa vaivautua. 
Lumenen gloss&care sarjan glitterilakat saivat minut innostumaan kynsien lakkaamisesta! Lakan levittäminen on tosi helppoa ja jälkeä on helppo korjailla. Minäkin saan lakkauksesta siistin. Ja siis, lakka näyttää siltä kuin olisin liimannut hilettä kynteeni! Ostin ensin hopeisen, ja innostuin niin, että säntäsin pian kauppaan saadakseni myös punaisen itselleni. Jos sitä vaikka pikkujouluihin...Hyvä juttu on se, että jos lakkaa lohkeaa, kohtaan voi vain sipaista pari kerrosta uutta lakkaa. Helppoa kuin mikä. Huonona puolena se, ettei lakka vaikuta kovin kestävältä. Minulla lohkeili etusormista jo ensimmäisen päivän jälkeen. Myös irroittaminen on hankalaa, eikä tahdo lähteä, mutta on se vain nättiä. Ajattelin, että punaisella saisi kivan manikyyrin häihin! Tai sitten laitan punaista varpaisiin ja kultaa sormiin. Sitten pitäisi vielä ostaa kultainen lakka ;).Yritin ottaa kuvaa, mutta no...Punaisessa lakassa on pienemmät hileet kuin hopeisessa. Koululla ykkösluokkalainen poika on jo kolme päivää ihmetellyt kynsilakkojani :D.
Kukkuu! Kämppäkin on kyllä sen näköinen, ettei täällä voi mitään kuvia ottaa. Voi luoja...aikuinen ihminen ei saa edes asuntoa pidettyä järjestyksessä. Katselin tuossa myös blogin ulkoasua ja totesin, että kyllä se olisi varmaan aika jo vaihtaa banneri ja sitä rataa. Kunhan jaksan, niin rupean siihen hommaan.

Ei kommentteja: