24.2.2014

Morsiusfiilistelyä

Rakastan hääpukuja, joissa on jotain särmää. Jotain, joka tekee niistä erilaisia. Omani ei ehkä ole kovinkaan poikkeava. Tai no, suomalaisittain se on erilainen, koska kaikki tuntuvat käyttävän taftia, jota itse taas inhoan. Minun pukuni on tylliä ja pitsiä ja siinä on läpinäkyvä hihaton yläosa. Siis läpinäkyvä rintojen yläpuolelta :D. Makuni on melko romanttinen. Tässä muutamia suosikkejani.
Yllätykselliset takaosat ovat aina plussaa. Tässä tykkään erityisesti siitä, että selkäosa ei olekaan pitsiä, vaan hentoa tylliä. Yllättävää.
Nämä morsiuspuvut ovat kuin suoraan keijukaismaailmasta. Mielestäni puvun ei tarvitse olla valkoinen. Nämä puuterinsävyiset luomukset ovat ihanan utuisia. Tosin vasemmaisin puku on jo vähän siinä rajoilla, että onko se vähän liikaa. Siinä on muuten sellainen läpinäkyvä yläosa, jota tarkoitin.
Pitsiä, pitsiä, pitsiä. Tällaisen halman olisin varmaankin halunnut, jos sellainen olisi ollut vaihtoehto. Olen silti aivan tyytyväinen omaan pukuni, en minä sillä :).
Puvun siluetti on kaunis. Pitkiä hihoja ei edelleenkään paljon näe, vaikka enemmän koko ajan. Mielestäni hääpuvun ei todellakaan tarvitse olla hihaton! Itseasiassa hihaton puku on haastava kannettava, sillä monille ei sovi katkaistu yläosa. Hihattomassa yläosassa korostuvat allit, käsilöllöt, selkälöllöt ja levetä hartiat. 
Kapea siluetti taitaa olla nyt kaikista suosituin. Kaunista ja eleganttia, mutta ei sopinut minulle. Halusin sitäpaitsi enemmän "prinsessamekon".
Uskomaton laahus!
Tylli ja röyhelöt ovat keveä yhdistelmä. Tai pikemminkin keveä ja raskas yhtä aikaa. 
Suloinen kokonaisuus. Kukat olkaimissa ovat ihana yksityiskohta.
Erityisen kaunis huntu. On itseasiassa yllättävää kuinka hyvin koristeltu huntu ja tiara tässä sopivat yhteen. Olisin kuvitellut, että nyt menee kyllä ihan överiksi. Kokonaisuus on kuitenkin tasapainoinen. E ihmettelisi, jos huntu olisi suvun perintökalleus.Päivän söpöilykuva on tämä:Ehkä maailman suloisimmat kukkaistyttö ja -poika!

Ei kommentteja: