16.3.2009

Again no shoes

Onneksi säät ovat vaihteeksi lämmenneet ja kevään odotus kutittaa jo rintaa! Vai oliko se sittenkin potentiaalinen kehkoputken tulehdus viiden viikon yskän jälkeen... Antibioottia nassuun ja nassu aurinkoa kohti. Tai siis sähkövaloa toistaiseksi, sillä aurinko piilottelee itsepintaisesti pilvien takana. Opiskeluinto ei ole lähtenyt vieläkään käyntiin, mutta eiköhän tuo.

Sen verran positiivisuutta odotettavissa tältä elämältä, että matkustanen kesäkuussa avokkini luo Hollantiin viettääkseni toivon mukaan lämpimämpää kesää kuin täällä heinäkuuhun asti. Heinäkuussa pitää palata järkkäilemään ne häät kuntoon. Ilmeisesti pääsemme pukujen ompelemisessa jälleen askeleen eteenpäin.

Keräilin matkalta hieman kummallisia vaatekappaleita, joista tässä yksi esimerkki. Nuo hapsut olivat niin erikoiset, että pelastin tämänkin alerekista kaupasta, jota en ollut koskaan ennen nähnyt. Liike myi myös varsin suloisia ja värikkäitä lastenvaatteita. Harmi sinänsä, ettei ole ketään kenelle olisi voinut tuoda tuliaisiksi.


Mekko on sen verran lyhykäinen, etten ole aivan varma onko tätä tarkoitettu tunikaksi. Leikkaus tosin ei mielestäni sovi yhtään tunikaan. Väri on miellyttävä harmaanlila. Hapsut ovat hauskat, sillä ne ovat aika painavat ja liikkuessa heiluvat villisti. Tekee aina mieli vähän tanssahdella :). 20-luku tulee mieleen.Ei kommentteja: