11.5.2009

Summer hair!

Milloinkas se olikaan, kun viimeksi jollain asteella kriiseilin hiuksistani? Viimeksi vuosi sitten selvisin kauheimmasta värjäyskatastrofista ikinä ja sittemmin hiukseni ovat saaneet lisää pituutta noin 20 cm. Aika kohtuullinen vuosisaldo. Hiukseni ovat olleet onnensa nojassa jo aika kauan, ajoittaisia värjäyskäsittelyjä lukuunottamatta. Ja n. 3 kertaa viikossa tapahtuvia hiusten kähertämisiä. Lämpörullilla saan kuontaloni pysymään jokseenkin kurissa, mutta uusia haasteita häämöttää edessä päin: kesä. Aurinko ja lämpö tuovat mukanaan uimarannat ja sateet, joista hiukseni lässähtävät auttamattomaan, päätämyötäilevään asentoon. Tuntuu myös turhauttavalta raahata laitteita ulkomaille, vaikka minulla onkin matkarullat. Siispä permis kuulostaa jälleen erittäin houkuttelevalta. Puolitoista vuotta sitten minulla oli hiusten pehmennys, joka sekin oli ihan ihan ok, mutta haluaisin ehkä hieman enemmän kiharaa. 

Lähes kaikki hiuslehtien kuvat kiharoista ovat joko antipermanentteja tai lampaan turkkeja. Niinpä kulutin monta tuntia aikaa tutkien nettiä saadakseni selville onko mahdollista toteuttaa mielikuvani. Ja törmäsin sattumoisin ultimate kesätukkaan by Hilary Duff:


Vaikka kuontaloni ei olekaan aivan näin pitkä ja permis lyhentäisi hiuksiani noin 5 cm, tämä olisi unelmatukkani.Nicole Kidman versio on pituudeltaan lähempänä omaani. Ah! Nyt pitäisi vain päästä yli netin kauhutarinoista ja varata aika uhkarohkeasti joltain kampaajalta. Se se on aina venäläistä rulettia! Varsinkin pelottaa ottaen huomioon kuluneen vuoden huonot, kipeästi maksaneet kokemukseni.Katse tulevaisuuteen! Tämänkin asun kanssa voisin jo nähdä pitkät kiharat, heh hee! Hame Lindexiltä ja sukat jännittävästi hennesiltä, muu vanhaa kamaa.

EDIT: Aika varattu torstaille eli kolme päivää aikaa panikoida!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

millainen on hiusten pehmennys ?

GloomySunday kirjoitti...

Se on ikään kuin permanentti muttei yhtä kihara ja hieman hellävaraisempi. Tässä postauksessa minulla on hiusten pehmennyt kuvassa, jossa naamani päällä on vadelma:
http://ohgloomysunday.blogspot.com/2008/08/niin.html