19.5.2009

Yes yesTällainen omituisuus on nyt sitten päässäni. En ole vielä testannut kihartamista tai mitään muutakaan oikeastaan, että saisivat hapsut rentoutua. Vähän tuli vaalennetuista osioista hamppua latvasta, mutta yritän tehohoitaa niitä kuntoon. Todella outo fiilis, kun hiuksista löytyy takkuja! Yleensä minun ei tarvitse edes harjata.

Eksyin jälleen kerran alennusmyynteihin (tämä tapahtui ennen kampaajakäyntiä!) kaikesta uhoamisesta ja pistelevästä omastatunnosta huolimatta. En vain voinut olla ostamatt tätä takkia, alennus oli liian hyvä. Alkuperäinen hintalappu näytti 169 euroa, mutta alennuksen jälkeen hintaa jäi 35 euroa! Chanelmainen takki istuu kuin nakutettu, siinä on villaa, tulipunainen vuori ja napit ylös asti. Alkuperäiset napit vaihdoin tavallisempiin, sillä ne olivat erittäin muoviset ja kiiltävät. Vähän liikaa minun makuuni ottaen huomioon, että takissa on kiiltonahkakanttaukset. Ihanuus on ollut jo kovassa käytössä. Koeajoin teatterissa. Vaatepojan ilmeestä päätellen takki on nappiostos :D.

 Aveee Mariiii-iiiaaa...Olen ruvennut ihmettelemmän bloggareiden ja lukijoiden keskuudessa vallitsevaa kommenttipaniikkia. Miksi ihmeessä bloggarin pitää vastata jokaiseen kommenttiin? Ja haukut tulee niskaan jos ei vastaa tarpeeksi nopeasti? Mitä ihmettä voi vastata kommenttiin "kiva takki"? Paitsi kiitos? Mutta kun samoja kommentteja on 20, miksi niihin kaikkiin pitää vastata henkilökohtaisesti? Kysymykset ja keskustelu ovat asia erikseen, mutta niitä harvemmin näkee. Olen itse sitä mieltä, että bloggareiden stressitaso laskisi huomattavasti ja aikaa jäisi postausten tekemiseen, jos kaikkien pikkutärkeiden kommenttien kirjoittajien olemassaoloa ei tarvitsisi pönkittää. Eivät ne "joo, niinpä" vastaukset niin hulppeita ole, että maailma ilman niitä kovin paljon kärsisi :). 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oisko sulla kuvaa tosta tukasta takaapäin, jos tähän postaukseen julkaisisit? :)

GloomySunday kirjoitti...

Enpä kyllä muista, että olisi...Voin yrittää vielä etsiä, mutta epäilen. Samalta pöheröltä se näytti takaakin :D.

Anonyymi kirjoitti...

mikä ton permanentin nimi on minkä otit?

GloomySunday kirjoitti...

Oli ihan perus, se mikä tehdään automaattisesti, kun pyydetään permanenttia. Spiraalipermanentti on se erikoispermis, jossa kiharat ovat kuin afrossa, eli siis pieniä korkkiruuveja. Omani oli enemmänkin laineen mallista. Mutta jos harkitset permistä itsellesi, niin kannattaa miettiä jos on vaalentanut tukkaansa. Ainakin omassa tapauksessani se oli varmaankin se tuhoon vievä elementti.

Anonyymi kirjoitti...

en oo vaalentanu, mutta värjänny oon. onko sillä vaikutusta? kuinka kauan tollane permis pysyy ennenku se alkaa suoristuu?