7.1.2011

Uudet kujeet (tai vanhat)

Eniten järkytystä vuoden vaihduttua koin luodessani uutta kansiota blogikuvilleni. Uudessa kansiossa lukee 2011 ja se on melkein tyhjä! Siinä oikeastaan konkretisoitui se ettei tätä vuotta ole vielä tapahtunut, periaatteessa kaikki on mahdollista. Uutena vuonna valoimme tinaa ystäväni luona ja sain itselleni versovan siemenen. Toivottavasti tänä vuonna tapahtuisi uusia alkuja ja positiivisia asioita!
Niin joo eli nopeimmat varmaan hokasasivat, että uuden vuoden suunnitelmamme menivät vähän uusiksi, sillä sisareni joutui taipumaan kavereidensa aneluun ja vietämään juhlaa heidän kanssaan. Me kävelytimme itsemme kolmen kilometrin päähän juhlistamaan ystäväni ja tämän kämppiksen luo. Oli sekin oikein mukavaa, kun pelailimme lautapelejä, kävimme katsomassa raketteja, mässyttelimme sekä valoimme tinaa. Meillä oli tinan valamisesta kriisi, sillä en millään meinannut löytää tinakauhaamme, jota käytettiin  tietysti edellisen kerran edellisenä uutena vuonna. Kaivoin kaikki mielestäni järjelliset paikat läpi, ja lopulta luovutin. Janne bongasi kauhan siivouskomerostamme, siivousämpäristä :D. Hyvä, että kumminkin löytyi!

Koko joulunaika meni oikeastaan aika mukavasti ja rauhallisissa merkeissä. Näin sisariani, joista toinen asuu eri kaupungissa ja toinen on muuten vain kiireinen lukion ekaluokkalainen.

Joulun ratoksi kokeilin Nelliinankin mainostamia kynsitarroja. Toimivat oikein hyvin ja ovat kynsissä vieläkin. Olin vain hieman pettynyt siihen, ettei n. 10 euron arkilla tosiaan ole tarroja kuin yhteen settiin. Että siinä mielessä ei tämä ihan joka viikkoista hupia ole.


Image and video hosting by TinyPicTein pienen listauksen vuoden 2010 parhaista ostoksista. Nämä pitää yrittää muistaa myös tänä vuonna ;).
Tästä kuvasta poimitaan vaaleanpunainen kashmirvillainen neule. On se vain ollut kovassa käytössä viime keväästä asti! Samalla erään päivän asukuva.Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Beigen neuletakin ostin vastoin lupauksiani ja suunnitelmiani ennen viime kevään Italian matkaa. No, se kannatti! Olenko muuten koskaan maininnut, että olen ehkä laiskoin ihminen silittämään vaatteita? Ei sillä että mielessäni kävisi muutenkaan silittää neuleita... Rypyt eivät yleensä häiritse minua, mutta tällaisissa kuvissa se kieltämättä vähän pistää silmään.
Image and video hosting by TinyPic 
 
Paksuhko sifonkipaita on uusimpia ostoksia. Pientä vaaleanpunaista overloadia on tänä vuonna ollut havaittavissa! Mutta olen syystä tai toisesta yksinkertaisesti viihtynyt tässä värissä hyvin :). Paidassa on se hyvä puoli, ettei tarvitse paljon silitellä.
Image and video hosting by TinyPic 

Mekko tarttui matkaan Luleåsta. Olen tykännyt paljon, vaikka jostain syystä tummansininen väri on tökkinyt jonkin verran. Outoa. Havaitsin tätä kuvatessani, että kiinnitysnauhat ovat purkautumassa irti. Täytyy korjata. Mekon selän rypytyksistä otin mallia talvitakkiani suunnitellessani.Image and video hosting by TinyPic

Rakastan tätä takkia! Ei ole kertaakaan kaduttanut, että maksoin noin 270 euroa tästä. En ole juuri muita takkeja tarvinnutkaan, sillä tällä pärjää vielä yli -20 asteessa! Parasta tässä on se, että myös takapuoli pysyy lämpimänä, sillä paksua vuorta on helmaan asti :). Tykkään!Täytyy myöntää, että tähän listaan on eksynyt aika paljon talvivaatteita vuodenajasta johtuen. Kesävaatteet ovat jo unholassa :D. Kummiskin, tässä kaksi aika vast'ikäistä hankintaa. Harmaa, kuviollinen neule on kirpparilta ja jonkun itse neuloma. Tätäkin olen käyttänyt nyt tosi paljon. Kuvan farkut ovat nyt alennusmyynneistä äidin kanssa hankitut. Nämä eivät kyllä olleet alennuksessa :D. "Farkut" ovat todellisuudessa enemmänkin trikoot! Ne ovat farkun näköistä trikookangasta, ja voin sanoa ettei purista! Löysin nämä Kappahlin lasten osastolta! Siksi kokolapussa lukee 158cm :D. Myös sisareni osti samanlaiset. Kertaheitolla helpotusta housuahdistukseeni, jota koin erityisen akuutisti viime viikolla.

Image and video hosting by TinyPic

Meinasin kokonaan unohtaa alaosat! Kirppikseltä ostetun sifonkihameen on joku tainnut ommella josku 70-luvulla. Helma ylettyy vähän polven alle. Käytin hametta paljon syksyllä. Täytyy myöntää, että kesän vaalean neutraalit värit kolahtivat.

Image and video hosting by TinyPic

Lintukuosinen hame löytyi Rovaniemen hennesin alesta jokus viime keväänä. Olen huomannut pukeutuvani yhä useammin hameisiin ja mekkoihin, joissa on kuminauhavyötärö. Mukavuudenhalu on tainnut ohittaa ulkonäön :D.
Image and video hosting by TinyPic

Hattu! Ei ehkä vuoden käytännöllisin hankinta, mutta ihanimmasta päästä!

Image and video hosting by TinyPic

Ja yksi parhaista ei-vaate ostoksista. Viimeinkin hankin itselleni repun! Fjällrävenin reppu tulee palvelemaan minua seuraavat 30 vuotta :). Ottaisin mieluiten tämän mukaan Chileen, mutta epäilen etten pärjää ehkä ihan näin vähällä tavaralla. Taustalla meidän lautapelikokoelmaa. (Nyt olisi kova hinku Last Night On Earth zombie-pelin lisäosiin!)

Image and video hosting by TinyPic 

Hennesin haalarit bongasin alesta. Söppänät päällä! Leveät lahkeet näyttävät melkein hameelta. Voisinpas veikata tästä sitä ensi kesän hittivaatetta! Väitteellä ei siis vielä todisteita ;). Tuo musta väri vähän epäilyttää, koska en osaa oikein kesällä pukeutua mustaan. Ja vain osittain siksi, että musta korostaa maidonvalkeaa ihoani. Ehkä nuo valkoiset sydämet ovat riittävästi ei-mustaa.Lopuksi voisin yrittää tehdä Uuden Vuoden lupauksen. Eli tehdä jotain tälle mekkokaapille! Siis ihan oikeasti!


Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja: