24.1.2011

Villaa ja sifonkia

Vähän yli viikko Chileen lähtöön!
Alkaa olla vaikeuksia keskittyä mihinkään kouluun liittyvään. Kandintyön tutkimussuunnitelmaa pitäisi muka kirjoittaa, mikä vaatisi about miljoonan kirjan lukemista. Ja tänään pitäisi käydä hakemassa passi poliiseilta, värjäyttämässä ripset (ajattelin pääseäni helpommalla värjätyillä ripsillä = ei ripsiväriä), leikkauttamassa latvoja etteivät rupeaisi kovin pahasti helteessä käpristelemään, tehdä pakkauslistaa ja niin edelleen. Miten tässä voi enää kouluun keskittyä??? Lisäksi äitini muutto osuu kivasti tälle päivälle. Pitää ehkä käydä auttelemassa. Olin muutenkin viikonloppuna laittamassa kamoja laatikoihin ja pusseihin. Meidän äidillä oli muuten vaatteita! Ei hitsit, kävimme pikkusiskoni kanssa läpi äitini vaatteita ja saimme suostuteltua hänet luopumaan neljästä jätesäkillisestä vaatteita! Ja vielä niitä jäi! Huh huh. Omat vaatteeni mahtuvat sentään kahden kaapinoven taakse.

Tässä sen kaapin takaa pari erittäin käytettyä vaatekappaletta ja niiden suosituin yhdistelmä. Näissä kamppeissa olen hihhuloinut ympäriinsä useaan otteeseen. Asu seurailee nykytrendiä, jossa vastakohtaisia materiaalia yhdistetään toisiinsa. Tässä tapauksessa sifonkia ja paksua neuletta.

Kun tätä kuvaa katselee, tulee väistämättä mieleen, että pitäisiköhän tuota juurikasvua sävyttää vähän lämpimämpään sävyyn... Ja villasukat täydentävät kokonaisuuden :D.

Ei kommentteja: