22.3.2011

Kjäh kjäh ja köh köh

Ei inspanneet muistelot vielä toistaiseksi. Sen sijaan voin kertoa, että olimme edellisen viikonlopun Tampereella orjatyövoimana sisareni lapsen nimiäisissä. Olimme kivasti ajatelleet, että menemme sinne juhlimaan ja syömään kakkua. Saavuimme perille torstai-iltana, juhlien ajankohta oli lauantaipäivä. Sisareni paljasti ettei ollut suunnitellut juuri mitään etukäteen, vain paikka oli hankittu. Paikka oli ylioppilastalo keskustassa, mikä olikin kyllä aika mahtava. Ruuat oli hankimatta ja tekemättä, juuri mitään ohjelmaa ei ollut, lapsen isän sijainnista ei ollut varmuutta...Sisareni luotti, että asiat etenevät omalla painollaan. No, tavallaan, mutta se paino kyllä tuli meidän niskaamme :D. Ahersimme koko perjantain ja lauantaiaamun ruokien kimpussa. Budjetti oli 200 euroa 50 ihmiselle. Rahat eivät loppuneet kesken, ruoka kylläkin. Janne ei edes saanut omaa palaa tekemäämme fantastista feta-kesäkurpitsa-tomaattipiirakkaa! Piirakka on sisareni bravuuri, ja toistaiseksi kaikki maistaneet ovat pitäneet siitä :). Ohje on pirkka :D.

Äiti lähti illalla juhlimaan ystäviensä kanssa ja me saimme Aurora-vauvan hoidettavaksemme. Aurora nukkui yön hyvin, minä en. Olin liian levoton nukkuakseni kunnolla, vaikka syötinkin Auroraa oikeastaan neljän ja viiden välissä ja uudestaan puoli kahdeksalta. Aika hyvin puolentoista kuukauden ikäiseltä. Toisaalta juhlat, joissa vauva oli kiertänyt vieraasta sylistä toiseen ja joissa oli häslinkiä, varmaan väsyttivät lapsosen. Huh huh, vieläkin toivumme koettelemuksesta :D.

Tänään olen jopa saanut jotain aikaiseksi kandin saralla. Edistystä! Mutta tämä on vasta alkua. Juu, ei ole mitään hajua sen valmistumisesta, että tapahtuuko se tänä lukuvuonna, kesällä, syyslukukaudella... Riippuu.


Image and video hosting by TinyPic


Näissä kledjuissa tänään. Sininen mekko on kyllä ollut yksi luottovaate kautta tämän kokoisen historiani. Minusta tuntuu kuin Chile olisi imaissut pari kiloa mukanaan, mutta ainakaan puntari ei suo todisteita... 

Mutta nyt, kun kevät lähenee, samalla kesä, ja kerran sitä ollaan jo bikinikunnossakin, päädyin kävelemään kotiin tällaiset kassissa...



Image and video hosting by TinyPic


Soittaako kellään kelloja? Tunnistautuuko? Piipahdimme äitini kanssa eräässä pienessä alusvaateliikkeessä, koska kyseinen putiikki myy hollantilaisen Marlies Dekkers -merkin alusvaatteita. Kyseinen merkki on viimevuosina ollut suosittu julkkisten keskuudessa, ja kuuluisa nauhakoristeista sekä siitä ettei merkki käytä pitsiä laisinkaan. Olin siis kiinnostunut vain hypistelemisestä, sillä totta kai Dekkers on melkein yhtä arvokas kuin suosittu.


Image and video hosting by TinyPic


Hypistelimme ja ihailimme ja olimme jo lähdössä, kun jokin satunnainen uikkari pisti äidille silmään. Minä palasin katsomaan alennuksessa olevia tuotteita, vaikka värit eivät vaikuttaneet oikein omilta. Rekissä oli useita bikineitä, joista suurin osa oli mustia. Vierastan kesällä mustaa ja mustat bikinit ovat mielestäni erityisesti kaarituellisina liian alusvaatemaiset. Sitten löysin nämä! Ja minun oli pakko kokeilla. Kuosi ja väri muistuttavat minua uimapuvusta, joka minulla oli 11-vuotiaana, ja jota suuresti rakastin niin kuin vain uikkaria voi rakastaa. Se puku näki monet tyrskyt ja uima-altaat...käytin sen aivan puhki ja vielä silloin, kun se oli minulle jo liian pieni. Oi, niitä muistoja! Ja niinhän siinä sitten kävi. Tosin lopulta äiti osti bikinit minulle lahjaksi :). Kokeilin myös punaisia rintaliivejä, jotka olivat aikasta huikeat...Täytyy varmaan käydä uudestaan katsomassa, sillä ilmeisesti liikkeessä myydään nyt vanhaa mallistoa -50%. Kjäh kjäh... Niin, siis hinnat pyörivät liiveissä jossain 85-115 euron tienoilla. Alkkarit tietty halvempia. Löysin myös hollantilaisen sivuston, jossa oli hyvässä alessa useampia malleja. En tosin tsekannut ainakaan vielä toimittavatko he Suomeen.



Image and video hosting by TinyPic


Ei kommentteja: