21.7.2011

Kuin kukkatapetti

Esitysten kanssa pitää kiirettä, mutta oopperajuhlilla olen ehtinyt käydä. Kuvia ei ole, koska en muistanut ottaa kameraa. Mitään ihmeellistä pukeutumisen kannalta ei kuitenkaan tapahtunut, sillä kopion täysin Jannen valmistujaisasuni myös oopperaan. Kävimme katsomassa Toscaa, mikä olikin varsin mainio! Suosittelen lämpimästi! Juoni ei ollut ihan perusmustasukkaisuusdraama, vaikka siihen perustuikin. 

Olen viimein onnistunut raahautumaan alennusmyynteihin ja rääpimään itselleni jäljellä olleista, muun muassa tämän jakun. En ole bleiseri-ihminen. Minulle tulee niissä yleisesti ottaen liian asiallinen olo. Tarvitsin jonkin siistin, kesäisen, lyhyen takin ja tämä collegejakku tuli vastaan parilla kympillä hennesillä, joten se tarttui mukaan. Alla oleva mekko on Chilen tuomisia.
Käytännössä tämä oli kuitenkin se asu, jolla lähdin liikenteeseen. Edellisen kuvan kukkamekko on nimittäin niin lyhyt ettei sillä voi pyöräillä. Nappasin kuvan nopeasti ennen lähtöä Monmonin kanssa kaupungille :). Teimme hyviä kirpparilöytöjä yhdessä. Muun muassa bongasin swedish hasbeensit hopeisena hänelle viidellä kympillä! Niitä oli käytetty ehkä kolme kertaa, jos sitäkään. Aika hyvin, etten sanoisi!

Nämä nimenomaan:


Image and video hosting by TinyPicHasbeensit ovat yllättävän mukavat jalassa! Yllättävää oli myös se, että koko 36 meni minullekin jalkaan, vaikka olen numeroa 37. Ja jalkani on leveähkö 37. Tietysti ne olivat hiukan piukeat :D. Mutta olisivat ehkä voineet venyä myös minun jalkaani. Sovimme Monmonin kanssa, että ostan ne häneltä sitten jos ne eivät olekaan hyvät. Alkoi kyllä itseäkin himoittaa nämä puukkarit, kun näki ne jalassa...Mutta hinta on turhan kirpsakka. Ellen sitten löydä itsellenikin kirppisversioita. Like that's gonna happen.

Ei kommentteja: