9.7.2011

Uuu, there ain't no other way


Teepparia maksin kanssa olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa. Mielestäni maksimekossa on jotain juhlallista ja T-paita toimii siksi arkistavana vastaparina. Ostin hennesin maksimekon pari kesää sitten ja se vaan toimii! On ihanaa omistaa vaatteita, jotka istuvat, ovat kauniita ja mukavia päällä! T-paitakin on yksi lemmikeistäni. Se on niin ihanan pehmeää kangasta.

Blogissani olen jättänyt kengät aivan liian vähälle huomiolle! Kuvista päättellen en käytä kenkiä. Viitsin harvoin tallustella sisällä kengillä, mutta uskokaa pois, en minä paljon paljain jaloin kulje. Jotta kengät pääsisivät paraatipaikalle, esittelen lemppari kesäkenkäni!
Aloitetaan ylhäältä vasemmalta. Mustat kävelykengät ostin keväällä ja niitä olen käyttänyt viileämmillä keleillä. Vagabondin ruskeat ballerinat ovat pari vuotta vanhat ja nähneet muutamia Euroopan suurkaupunkejä, ja ovat sen näköisetkin! Nämä ovat olleet luottokenkäni. Nyt ovat venyneet jostain syystä ja melkein lonksuvat ainakin paljaassa jalassa, damn. Rocketdogin kiilakorot taitavat olla vain vuoden vanhat. Nämä ovat hyvät jalassa ja nätit, mutta hieman kiikkerät. Kenkien korko on sijoitettu pikkuisen väärään kohtaan, niin että nilkka vääntyy tasapainon horjuessa. Alhaalla vasemmalla ovat viime keväänä Roomasta ostamani nahkasandaalit. Välttelin niiden käyttöä viime kesänä, koska pelkäsin saavani niistä rakkoja. Tänä kesänä aloitin kenkien varsinaisen käytön, eikä yhtään rakkoa ole tullut! Varvastossumaisuus on osoittautunut todella käteväksi ominaisuudeksi, sillä sandaalit ovat tukevat jalassa. 

Ruskeat murheenkryyni-clarksini eivät ole vielä päässeet ulkoilemaan tälle kesälle, koska hukkasin geelipohjalliset - voin käyttää kenkiä vain niiden kanssa, muuten päkiöissäni on jättirakot. Muuten clarksit ovat tosi hyvät! Viimeisenä superalelöytöni parin vuoden takaa! Valkoisesta nahasta punotut ballerinat ovat jalkaan kuin hanskat! Huomasin tässä taannoin, että niihin pitäisi pikapikaa vaihtaa korkolaput. Siksi ne ovat nyt vaihtopenkillä. Tässä pääsääntöisesti käytössä olevat kesäkenkäystäväni :). 

Ei kommentteja: