17.10.2011

Kakkua kaapissa...


Viimepäivinä olen tyrkyttänyt kaikille kakkua, lettukakkua. Ranskalaisittain crepe mille tarkoittaen useista ohuista letuista ja jonkinlaisesta kermatäytteestä koottua täytekakkua. Koska pidan paljon letuista ja rahkasta ja mustikoista, yhdistin kakkuuni niitä kaikkia :). En ole perinteisten taäytekakkujen suuri ystävä, joten lettukakku käy hyvin variaatiosta.Kuvissa kakku oli vasta tehty, joten sisukset eivät olleet ehtineet jähmettyä vaan valuivat ulos. Nyt kun kakku on viettänyt aikaa jääkaapissa, se on jähmettynyt sopivasti ja leikatuista paloista voi nähdä selkeästi kerrokset. Naminami!


Kukaan ei varmaankaan enää muista, mutta lupasin viime uutena vuonna tehdä jotain täyteen ahdetulle, sekaiselle mekkokaapilleni. Tadaa!
Kaappi ei ehkä näytä kovin siivotulta - erityisesti, kun kaapin lattialla on muun muassa satunnainen hengari...mutta olen siivonnut sen ja laittamassa pois kolmasosaa mekoistani! Ei se onneksi tuntunut aivan niin pahalta kuin pelkäsin. Pikkusisareni vannottivat etten vie vaatteita myyntiin ennen  kuin ovat saaneet tonkia kasani läpi, joten toistaiseksi pois lähtevät vaatteet makaavat tyylikkäästi makuuhuoneeni lattialla. Voin lämpimästi suositella vaatekaapin läpikäymistä! Olen huomannut sen yllättävän tyydyttäväksi puuhaksi, kun vaatteet yllättäen mahtuvat kaappiin ja kaapin täyttävät vain käytössä olevat vaatteet. Se tuo ikään kuin tilaa ja ilmaa pukeutumiseen :). Ajattelen aina, että vanhojen vaatteiden tilalle voi sitten hankkia uusia ihania vaatteita.

Ei kommentteja: