1.1.2012

Uusi vuosi toisen kengissä


Hyvää Uutta Vuotta!

Kuvassa amerikkalaiset mykkäfilminäyttelijät Mary Pickford ja Douglas Fairbanks. Äidin uuden vuoden pirskeissä oli nimittäin teema: Hollywoodin elokuvatähdet. Tarkoitus oli siis pukeutua joksikin Hollywood-näyttelijäksi. Etsiskeltyäni aikani netistä vaihtoehtoja valitsin nämä kaksi näyttelijää, lähinnä siitä syystä, että heiksi olisi hauska pukeutua vuosikymmenen takia. Valitessani Marya itselleni ja Douglasta Jannelle, en ollut tietoinen siitä, että kyseiset näyttelijät olivat naimisissa keskenään, mikä olikin hauska sattuma. Pariskunta tosin erosi aviomiehen naisjuttujen tähden...Emme onnistuneet saavuttamaan täydellistä yhdennäköisyyttä, mutta aika lähelle meni kuitenkin, vai mitä? Jannen parta oli ekstraa, mutta ei sitä voinut poiskaan ajaa :).

Meillä siis oli kuin olikin tuplabuukkaus eilen. Olimme alkuillan äitini luona, mistä siirryimme kaverilleni katsomaan raketteja ja pelaamaan zombie-lautapeliä. Ilta venyi melkein viiteen, ja nyt hieman unettaa. Äiti oli löytänyt kauan hukassa olleita kotivideoitamme, joita innostuin eilen katsomaan niin, että olimme myöhässä seuraavasta paikasta tunnin verran :D.

Maryksi pukeutuneena tuntui melkein kuin olisi palannut 80 vuotta ajassa taakse päin. Kun ajoin autoa, melkein saatoin kuvitella ajavani 30-luvun Suomessa!

Ei kommentteja: