4.5.2012

Cropped top ja raitapäntsit

Unohdin puhelimeni äitini autoon, joten en saanut kaivettua esille muutamaa keskinkertaista kuvaa siitä kuinka olimme vappuna Jannen kanssa piknikillä. Oli kyllä helkkarin kylmä vappu, koska puhalsi suunnilleen myrskytuuli. Istuimme ruohikolla väristen opinahjojemme haalarit yllä, yrittäen ahtaa ruokaa napaan mahdollisimman nopeasti. Arktisen kokemuksen jälkeen menimme katsomaan kaverin ja meidän isän (olihan se vähän jännä seurue...) kanssa kabaree-esitystä. Esitys ei ollut mikään huikaiseva musiikkielämys, mutta oli hauska ja sopi vappuun hyvin.

Toukokuun kunniaksi sain tänään valmiiksi keskeneräisen toppini. Kangas on äitini peruja. Joskus teini-ikäisenä yritin ommella siitä kummallista hametta, jota en koskaan saanut valmiiksi. Keksin sitten vääntää hameesta topin. Ihan hyvin se meni siihen asti kunnes huomasin leikanneeni palat väärin. Noh, sain itkupotkuraivarin jälkeen koottua itseni ja räävittyä lopusta kankaasta puuttuvat palat.

Myös housut ovat uudenuutukaiset. Raitahousujen takanakin on pieni tarina. Ostin nimittäin alunperin kokoa isommat pökät. Siinähän kävi niin, että housut venyivät ja vanuivat niin paljon, että takapuoli repsotti. Uudet itkupotkuraivarit olivat lähellä. Sitten pikkusiskoni ilmaisi haluavansa samanlaiset housut, ja ajattelin, että hän voisi ottaa ne minun ja minä voisin ostaa pienemmät. Jihuu! Ostin pienemmät ja kiikutin suuremmat pikkusiskolleni kokeiltavaksi. EIväthön ne sitten ihan sopineetkaan, vaikka olin ihan varma. Vetoketju ei mennyt kiinni. Ulos pääsi pieniä ärräpäitä. Nyt olen maksanut "edullisista" housuistani 70 euroa. Vein suuremman koon housut tänään kirppikselle. Toivottavasti joku ostaa ne, vaikka hinnoittelin ne kirpputorihintoihin nähden röyhkeän kalliiksi. Mutta kun yritän saada edes osaa rahoistani takaisin! Plus ehdin käyttää niitä ehkä kaksi päivää.
Ei kommentteja: