10.6.2012

Liukuvärjäys

Niin sanottu dip dye värjäys (suomeksi liukuvärjäys) on nyt kovassa huudossa maailmalla. Pohdin vakavissani hyppäämistä tämän trendin kelkkaan. Minulla on lahjakortti kampaajalle monivärjäykseen ja leikkaukseen. En kuitenkaan halua värjätä koko tukkaa, enkä kärsiä minkään asteisesta näkyvästä juurikasvusta. Liukuvärjäys vaikuttaakin juuri minulle sopivalta vaihtoehdolta: jotain uutta, muttei liian radikaalia. Haastoin aikaisemmin, etten enää värjää hiuksiani sen ekologisen kuormittavuuden takia. No, tässä sitä ollaan. Mutta en ole värjännyt hiuksiani muistaakseni kahteen vuoteen. Enkä nytkään koko päätä, nii!

Seuraavaksi inspiraatiota. Haluan, että väri sulautuu hiuksiin, ei niin, että kahden värin raja on liian selkeä.
Minun ongelmani on toki se, että olen luonnostani blondi, eli latvojen vaalentamisessa ei ole kovin paljon järkeä, ellen vedä niihin platinablondia. Se kuitenkin heikentäisi latvojen kuntoa niin paljon, että hylkään vaihtoehdon. Netissä on tosi vähän kuvia liukuvärjäyksestä niin, että latva olisi tyveä tummempi. Täsä kuitenkin pari.


Prada AW2012


Pradan mallin latvojen väri on aivan liian oranssi. Omaan tukkaani valitsen todennäköisesti jotain vaaleaa ruskean savyä. Muut kuvat esimerkkeinä värjäyksestä.
Tällaisen kun saisi värit päinvastoin!Ei kommentteja: