8.11.2012

Kihlajaiset


Vihdoin sain kaivettua äidiltä joitain kuvia kihlajaisista. Nyt tuleekin sitten lievää kuvatykitystä.

Juhlat olivat siis cocktail-tilaisuus, johon väänsimme tukka putkella pieniä naposteltavia ruokia. Meillä oli tarjolla muun muassa endiiveihin tehtyä fenkoli-granaattiomenasalaattia, erilaisia susheja, savukalaleipiä, hirvenpaistileipiä, suklaajuttuja mansikkavaahdolla, sitruunaista juustokakkua ja niin edelleen. Meillä oli varaa tarjota vieraille vain kahdet cocktailit. Erityisen hauskaa oli maistella ja valita tarjottavat cocktailit paria päivää aikaisemmin. Meillä oli apuakin. Joka tapauksessa tarjosimme Cherry Blossom 1 ja Orange Vermouthia. Molemmat olivat tosi erilaisia, mutta hyviä. Suuri kiitos kuuluu ystävilleni Monmonille ja Niikiläiselle, jotka raatoivat kuin orjat meidän keittiössä ennen juhlia! Pikkuisen tuli aliarvioitua työmäärä. Meillä olisi pitänyt olla armeija vääntämässä niitä susheja!


Nämä kuvat on otettu loppuillasta, kun äiti yhtäkkiä hoksasi, ettei meistä ollut Jannen kanssa kuvia kahdestaan ollenkaan. Laitan tummat silmänaluset ajankohdan piikkiin. Mutta ollaan me aika söpöjä, vai mitä?

(Pliis, ignoratkaa hiusteni outo kreppaus :D. Olisi pitänyt olla tarkempi tuon kanssa! On nimittäin kuvissa tosi pöljän näköinen.)
Sormusten tsekkailua.

Jannen valmistujaisiin suunnittelin huomattavasti enemmän ohjelmaa kuin meidän kihlajaisiin, koska ajattelin, että juhlat ovat sen verran pienimuotoisemmat, eikä sukulaisia oltu juuri kutsuttu (perheitä lukuunottamatta). Seuraavassa kuvassa meidän kauniit ja ihanat työn uhrit!

On ne niin ihania!Minä en kuitenkaan olisi minä, jos ei olisi jotain ylimääräistä tekemistä! Ostimme Jannen kanssa erilaisia origamipapereita ja tulostin netistä erilaisten origamien ohjeita. Niitä sitten yritimme yhdessä saada aikaiseksi. Pöytätila oli kortilla, mikä vähän haittasi työskentelyä. Mutta kyllä muutama söpö pupu ja muu eläin saatiin aikaiseksi :). Yritimme myös tehdä Totoroa, mutta kukaan meistä ei päässyt yhtä työvaihetta pidemmälle, joten se jäi seuraavaan kertaan. Pelasimme myös Aliasta, suosittelen.Tässä kuvassa näkyy mekkoni selkäosa. Ai niin! Muistinko sanoa, että ompelin mekon itse joitakin vuosia sitten kirpparilta löytämistäni verhoista? Hitsi mikä murheenkryyni koko projekti oli! Tein yläosan varmaan neljä kertaa uudestaan. Helmankin onnistuin kertaalleen pilaamaan. Täydellinen mekosta ei tullut, mutta sain paljon kehuja, joten ehkä se onnistui paremmin kuin ajattelin. Olen itse vähän perfektionisti ompeluprojektien suhteen. Vaateompelua opiskeleva sisareni katseli mekkoani armollisesti hiljaisuuden vallitessa :D. Lattialle joutuneet legot eivät muuten ole minun sisustuksellinen näkemykseni, vaan siskontyttöni aikaansaannos.
 Siinähän se riiviö onkin! Maistelemme tässä Cherry Blossom 1:tä.
Tässä sisareni tekee Cherry blossomeja ja yleisö seuraa sivusta. Ne olivat vaaleanpunaisia!Tässä drinkkien ohjeet, jos jotakuta kiinnostaa maistaa!

Cherry Blossom 1

4,5 cl anislikööriä
2 cl grenadiinia
Maitoa pidentäjäksi


Orange Vermouth

4,5 cl kuivaa vermuttia
1,5 cl giniä
1,5 cl (vastapuristettua) appelsiinimehua
Tilkka appelsiinikatkeroa
Ginger alea pidentäjäksi (käytimme muistaakseni n. 1 dl Jamaican ginger alea.)
Perhekuva! Josta kuitenkin puuttuvat minun sisareni :D. 


Emme jaksaneet enää lähteä jatkoille tai muuta sellaista, päivä tuntui niin raskaalta. Monmon ja Niiki tulivat meille yöksi ja aamulla söimme yhdessä heidän ja ystäviemme Sampon ja Tanjan kanssa kuohuviinibrunssin. Mikäs sen parempi lopetus juhlalle!


Ei kommentteja: