10.12.2012

I've got some new shoes on and everything is allright!


Kuten sanottu, täällä on pimeää. Asukin on aika tylsä. Tänään oli mukavuuspäivä ja halusin myös testata löysän paidan ja kynähameen yhdistelmää. Rohkenin sellaisenkin tässä taannoin hennesiltä ostamaan, kun sopiva osui kohdalle. Etsin nimenomaan mukavaa, paksusta trikoosta ommeltua hametta, jotta liikkuminen olisi helppoa. Ainoa miinus on väri: musta ei sinänsä ole minun juttuni ja joku kiva kuviollinen hame olisi ollut...no, kivempi. Pitää vähän tuunata tätä hametta. Ajattelin laittaa sivuille pitsit kulkemaan pituussuunnassa.


Tylsien asukuvien jälkeen on mukava ilmoittaa, että kandi on nyt 100% valmiina palautettu opettajalle! Se oli siinä! Kolmen vuoden aherrus, tuskien taival, epämääräinen metodologia ja 47 sivua liikaa, mutta se on tehty. Nyt pitäisi täydellä tohinalla paneutua suoraan graduun. Ajattelin kerätä aineiston tammikuussa.

Toinen iloinen asia ovat uudet kenkäni. Maksoin niistä itseni vähän kipeäksi, mutta on ne niin ihanat! Niissä on samaan aikaan naisellista sulokkuutta, vintagehenkisyyttä (ajattelen vanhan ajan luistimia tai monoja) ja urheiluhenkisyyttä. Kengät ovat mustat lukuunottamatta toffeenruskeita koristeita. Nämä ovat myös yllättävän lämpimät, sillä niissä on hyvä vuori. Olen pärjännyt ihan mukavasti -16 asteen pakkasessa. Vähän vielä kävellessä puristaa oikean jalan leveimmästä kohdasta, mutta eiköhän nahka anna periksi. Ja niin, tietysti kengillä on hyvä kävellä!
Ei kommentteja: