24.4.2013

Kirsikanpunainen

Mitä se tarkoittaa, kun rahaton tyttö ostaa uuden mekon? Heikkoa itsehillintää ja vieraantumista todellisuudesta :D. Ja uskoa siihen, että juuri tämä yksilö on sentin venyttämisen arvoinen. Sen voin sanoa puolustuksekseni, että mekko on vintage ja huuto.netin kautta hommattu. Se oli alunperin 20 cm pidempi. Pohjemitta oli kuitenkin sen verran haasteellinen, että päätin lyhentää helmaa. Olin eilen Monmonilla ja käytin helman lyhentämiseen hänen iskemätöntä, uutta ompelukonettaan. Hyvin toimi! Hämmentävää kyllä, helmaa lukuunottamatta mekko istuu kuin se olisi tehty minulle. Sekin on harvinaista, että kerrankin on mukavat kainaloaukot :D.

Näytän ihan väsähtäneeltä näissä kuvissa varmaankin siksi, että en nukkunut toissayönä yhtään. Valvoin kolmeen asti yöllä, koska luulin, ettei minulla ollut seuraavana päivänä koulua. Päätin kuitenkin ennen nukkumaanmenoa tarkistaa kalenterin ja niinhän siinä kävi, että seuraavana aamuna oli koulua kahdeksalta. Jäi siis neljä tuntia aikaa nukkua, enkä sitten syystä tai toisesta nukahtanut ennen kellon soittoa. Usein nukkumattomuus tuntuu vasta myöhemmin eli tänään. 

Viime perjantaina kutsuin Monmonin viettämään tyttöjen iltaa. Jannen oli tarkoitus olla viskiliigansa kokouksessa, mutta se peruuntui. Halusin kokeilla Korianteri-ruokablogin minihampurilaisia! Tein purilaisia jauhelihapihveillä ja röstiperunapihveillä. Röstiperunaversiot oli tosi, tosi hyviä! Leivoin muuten itse myös sämpylät. Onnistui tosi hyvin nekin. Kaikki menivät viikonlopun aikana. Mutta perjantaina siis mässäsimme näitä, jälkiruuaksi valkosuklaa-pannacottaa, drinkkejä suun kostukkeeksi ja viihteeksi uusimmat Game of Thrones jaksot ja Sinkkuelämää-boxi. Oli tosi mukavaa :). Muuten viikonloppu meni niin ja näin, koska olin väsynyt ja kireä syystä, jota en tiedä. Onneksi en ollut suunnitellut viikonlopulle noin muuten mitään ohjelmaa. Saimmepahan molemmat, minä ja Janne, levätä.Hampparikuvat Monmonin ottamat :).

4 kommenttia:

Rikissa kirjoitti...

Onpas nätti! Sopii sulle just hyvin :)

siitsi kirjoitti...

Aivan ihana mekko ! Minäkin haluan ;)

GloomySunday kirjoitti...

Kiitokset vain!
Olen paininut sen kanssa, että voiko mekon pukea yliopistolle vai ei :D. Toisin sanoen, että onko se liian hieno ihan tavalliseen arkikäyttöön vaiko eikö...Olisi niin harmi jättää se kaappiin odottamaan tilaisuuksia.

Korianteri kirjoitti...

Röstipurilaiset ovat todella hyviä, erilaiset juustot purilaisen välissä täydentävät makumaailmaa! Kokeiltuamme niitä, olemme tehneet aika usein näitä miniburgereita, niistä ei tahdo saada tarpeekseen! Aivan ihmetyttää miten röstipurilaiset eivät ole suuremmassa suosiossa. :)