4.9.2014

60'sTänä syksynä 60-luku on tulossa räminällä muotiin. Yleisilme on hieman rock-henkisempi kuin minun toteutukseni, mutta inspiraationlähde on joka tapauksessa sama. Paidan olen ommellut itse jo viime vuonna, ja sitä on käytetty ihan hirveästi. Hame on vanha tuttu tältä kesältä. Sukat ovat itseasiassa äitini perintöä, joten en voi kuin arvailla niiden ikää :D. Haaveilen nyt myös 60-luvulle tyypillisestä A-linjaisesta minimekosta. Onneksi sellainen on suhteellisen helppo ommella ja kaavojakin minulla on. Kangaskin saattaisi ehkä löytyä jostain kaapin perukoilta. 


Edelleenkään kitten heelit ei houkuta, mutta saappaat, laatikkomalliset takit, hamepuvut ja minimekot voisivat hyvinkin löytää tien kaappiini. Miksipäs ei? Myös mustia silmänrajauksia pitää edelleen treenata.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Tykkään tuosta asusta. Millainen tuo puserokangas on? Aika hienoa, että on tuollaiset äidilläsi olleet sukat tallessa ja vieläpä käyttökunnossa. Onko kengät vintagea vai nykytuotantoa?

GloomySunday kirjoitti...

Ihmettelen kyllä itsekin, miten nuo sukat on edelleen käyttökelpoiset, heh. On se kiva, että äidiltä periytyy. Puserokangas on puuvillasilkkiä, jonka sain aikanaan puoleen hintaan. Kengät nykytuontantoa, Vagabondilta.