7.9.2009

Sometimes you nail it

Uu jee, tietokoneeni on taas pölliytynyt. Toisin sanoen Jansku heivasi sen nurkkaan ja valloitti paikan omalla mohkäle"kannettavallaan". Kuvien muokkaus on siis out of question.

Tein eilen pahoin ja tilasin siskoni kanssa ensimmäisen asos-pakettini. On kuulemma lähtenyt matkaan jo. Alennukset olivat liian houkuttelevia...Nyt täytyy vain toivoa kokojen osuvan kohdalleen. Ulkoilman ja kämpän kylmettymisestä (josta tietää syksyn saapuneen) huolimatta päädyin tilaamaan parin kesämekkoja. Ja vaikka minun ostoslistallani onkin tälle syksylle ainoastaan enää villaneuleita. Myöskin tämän Ulrika Sandströmin ihanaisen haluaisin kotiuttaa, mutta miksi oi miksi electron ei käy?:


Lyhytkaulaisena tosin epäilevasti vilkuilen tuota kaula-aukkoa. Pienillä kaula-aukoilla on tapana lyhentää kaulaani...Miksi en ole syntynyt joutseneksi?

Tämä ruma ankanpoikanen tarvitsi syyspiristystä ja käveli kaupaan löytämään täydellisimmät avokkaat sitten uneksunnan....


Parempia kuvia tulossa, toivon.


Nahkaa, täydellisen kätevä 7,5cm korko, ajaton malli, hyvä kumipohja sekä hapsut nauhojen päissä. Ensimmäiset malliltaan sopimaan jalkaani. Näitä on jo tullut käytettyä ja näillä kävelee vaikka Timbuktuun. Vagabondin popoilla siis hintaa n. 70 euroa. En ole katunut :D, tällaisia kun olen himoinnut jo kolmisen vuotta.

Olen kolunnut vaatekaappiani kirpputoria varten. Joskus kauan sitten tungin pussiin myös ikivanhan raitapaidan, jonka uudelleen kohdatessani totesin vain 'in love again'. Tässä asukokonaisuudessa oli pitkästä aikaa sellainen olo, että nyt on hyvä.Hattu löytyi parilla eurolla kappahlilta, persikka kuvaurekvisiittaa ;).
Huivi dressmannilta 5e, mekko ginatricot, paita only, sukat where ever.
Ilme murjottavilta päiväkotilaisilta."Koskaan en paljastele", tunnustaa hän.

Ai niin! Pikkusiskoni keskiaikaisteemaiset synttärit sujuivat mallikkaasti. Sellaiset siis suunnittelimme ja järkkäsimme. Ompelin vieraille ja meille puvutkin. Niistä potentiallisesti kuvia myöhemmin. Aikamoinen hullunmylly valmisteluissa ja keskiaikaisissa ruuissa! Vieraille ei ollut annettu kuin vinkkiä juhlien teemasta, joten osa pölähti paikalle vasta syöneenä ja osa moderneissa juhlakamppeissa. Siinä sitä sitten sätin siskoani :D. Loppuillasta olimme Janskun kanssa niin rättipoikki, että kaaduimme suoraan sänkyyn puoli yhden aikaan yöllä. Tytöt jäivät vielä pelaamaan pullonpyöritystä meidän nukkuessamme autuaina ja tietämättöminä.


Ei kommentteja: