28.9.2009

Ulkonäkö pettää
Terveisiä nukketalosta! 

Jos minä olisin nukke, olisin posliininukke. Minulla olisi pitkät, vaaleat kiharat, rimpsumekko ja vaaleanpunainen suppusuu.


Klikkaa isommaksi.

Mekko vintage+itse muokattu, jakku h&m, rusetti seppälä.Lempileikkini olisi piknik puutarhassa ja lempiurheiluni leijanlennätys tuulisella ilmalla.


Tämä heinähius joutuu kuitenkin viettämään aikaansa rutkasti enemmän koulun penkillä kuin teekupposen edessä. Tänään sain kehuja aina poikkeuksellisista ja uusia näkökulmia avaavista aatteistani. Pääni sisällä ei kumise tyhjyys, vaikka ulkonäöllisiä vertailukohteita löytyisikin vähemmän eloisista ;). Minusta opiskelu on toisinaan hyvin turhauttavaa, sillä junnaamme asioissa, jotka olen ajatellut jo kauan sitten, olisin jo kiirehtimässä mielenkiintoisempiin seikkoihin.  Ja toisaalta taas tuntuu, etteivät kanssaopiskelijat hoksaa niitä "tärkeitä asioita", vaan höpiseävt jonninjoutavuuksia. Joka tapauksessa ulkonäköni on usein ristiriidassa persoonani kanssa, ulkopuolisten näkökulmasta ainakin. Minua harvoin otetaan heti vakavasti, mutta ensimmäisen vartin jälkeen on jo toinen ääni kellossa. Se on jännä juttu, etteivät sievä, laitettu ja tyttömäinen sovi yhteen älykkyyden kanssa. Ja sitten me kaikki olemme yhtä hämmentyneitä.


Ei kommentteja: