21.9.2009

A tree
Jonkun mielessä varmaan herää muutama kysymys tämän häkkyrän suhteen :D. Well, se on puu, jossa on lehtiä ja linnun pesä. Lintua ei vielä ole. Tämä on kolme kurssia yhdistävä työni viime vuodelta. Hah, olen värkännyt tätä kohta puoli vuotta, että olisi parempikin saada kolmesta kurssista pisteet. Aika ovelaa, eikös? Rakentelin rungon kanaverkosta, jonka päälle liisteröin ensin sanomalehtisuikaleita ja niiden päälle vielä sellaista paperihaketta. Maalasin rungon akryyliväreillä. Mietin kauan miten saisin alustaan kiinni nurmikon. Sitten keksin liimata hiekkaa nurmikon sijaan. Pitää ajatella laatikon ulkopuolelta niin sanotusti :D. Lehdet tein huovuttamalla valmiiksi värjättyä villaa ja sitten leikkelemällä siitä muotoonsa. Tein jopa koristeompeleita (vai miksi niitä nyt sanotaan...) lehtiin.

Tänään mennään rennosti. Ukkohousut ja väljä trikoo toimittavat koulu-univormun virkaa.Neule on pikkusiskoni vanha.Vaaleanpunaiset ukkohousut Ruotsista Cubus-kaupasta. Meinasin ostaa näistä myös vaalean siniharmaat versiot, mutta en sitten kehdannutkaan. 15 euroa ei ollut paljon, mutta ajattelin sen olevan typerää: samat housut kahdessa värissä. Käytin näitä kesällä kuitenkin niin paljon, että jäin kaipaamaan myös toisia. Onneksi äitini löysi ne minulle Luleåsta loppukesällä!Miksi Ruotsissa on muutenkin kaikenlaisia ihania ja halpoja kauppoja kuten Monki tai Cubus, mutta täältä ei saa mitään?! 

Paita on ostettu lahjaksi siskolleni Berliinin Sisleystä, mutta hän ei käyttänytkään sitä, joten minä sain paidan omakseni. Minulla on jo sama paita mustana, tämä on ihanan pehmeä!Kokeilin uutta hiuskiehkuraa.
Ei kommentteja: