5.12.2009

Waiting For Christmas!


Image and video hosting by TinyPic

Kuvassa Jannen uusi joulurusetti, muahhahaa!


Ah, joulu! 

Olen aina pitänyt joulusta. Joulukuusesta ja sen tuoksusta, piparkakkotalon suunnittelusta ja valmistuksesta, kinkkuhössötyksestä, laatikoista, lauluista, pukin kuumasta linjasta ja tietysti lahjojen antamisesta ja saamisesta. Mikä onkaan jännempää kuin syliin kertyvät paketit?

Huonoja puolia joulussa ovat pimeys ja kylmyys. Onneksi molempia voi paeta kotiin peiton alle tai kääriytymällä paksuun, vanhaan villatakkiin.


Image and video hosting by TinyPic


Joulusukat sain ikään kuin pikkujoululahjaksi appivanhemmiltani. Villasukkia kuluu minulla hirveää tahtia sillä käytän niitä ympäri vuorokauden, joten villasukat ovat tapauksessani aina hyvä lahja. Myös kesällä ;).


Image and video hosting by TinyPic


Neuletakki ikivanha, mekko All Saints Lontoosta, vyö peritty, huivi stockalta.


Ei karvoihin katsominen. Paitsi tänä vuonna. Ja vähän edellisenäkin etsiessäni tekoturkkia huuto.netistä. Olen hiplaillut erilaisia ehdokkaita koko talven, myös näitä hennesin versioita, päätyen aina jättämään takin henkariin. Joitakin viikkoja sitten kiusaus kasvoi liian kovaksi, kun alennus 50 euron takissa oli noin 70%. Kahdellakymmenellä eurolla sain itselleni uuden leopardiegon :). Grau.

Image and video hosting by TinyPic

Karvainen kaulus/päähinejuttu kirppikseltä.Image and video hosting by TinyPic


Täytyy todeta myös, että olen aina inhonnut eläinkuviota, erityisesti isoina pintoina, kokonaisina vaatekappaleina. Kuka keksi sanonnan "poikkeus sääntöön"? Joku oli niin ärsyttävän oikeassa.

Kuin myös Mariah Careyn suhteen. Inhoan artistia ja teen poikkeuksen All I Want For Christmas -biisin suhteen. Poppaava kappale on yksi joulun suosikeistani.
P.S. Viimein satoi lunta!Ei kommentteja: